välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

gör din egen etanol

Postad av : Annika Hultén

Produktionen av etanol har utförts av både företag och andra för många, många år. Odling av denna sprit av individer var särskilt populär under åren av förbudstiden i Amerika. Alla har hört talas om obygden stillbilder och vetenskapen om att skapa denna förening är enkel nog att nästan alla med intresse kan lära sig det.
för dem som vill leva ett "grönt" livsstil, som producerar sin egen etanol kan vara ett attraktivt val som relativt billigt bränsle brinner renare än diesel och bensin. . Kontrollera lokala lagar innan du påbörjar din egen produktion och hålla säkerheten i främsta ledet i ditt sinne som etanol beslutsprocessen kan vara farligt

Du behöver:.
Rättsligt tillstånd
Trätunna.
Socker källa.
Jäst.
Fortfarande.


1.
Ansöka om tillstånd från The alkohol och tobak Tax and Trade Bureau (TTB) för att producera etanol själv. Var noga med att fråga om alla juridiska riktlinjer ditt tillstånd kräver för egen produktion av etanol och följa dem exakt.
2.
Välj en plats som du kommer att "brygga" etanolen. Använd inte någon del av ditt hem eller eventuella bifogade byggnader. Ett fristående garage eller annan separat struktur på din fastighet kommer i allmänhet att tjäna syftet.
3.
Köpa en fortfarande för att odla din egen etanol. Det kommer att vara värt en initial ekonomisk investering när du börja producera bränsle. Många företag erbjuder stillbilder för inköp inklusive Cooper Moonshine Stills (se Resurser nedan).
4.
Skaffa ett socker källa. För detta kan du använda en mängd råvaror inklusive majs, sockerrör, potatis, vete och diverse frukter. Leta efter övermogna grödor och andra engångsartiklar som kan erhållas från gårdar eller dagligvaruhandeln för lite eller inga pengar. Vrid en persons skräp till skatt och spara pengar.
5.
Mash ditt socker källa i trätunna, tillsätt kokande vatten och täck. Du vill bryta ner kolhydrater socker genom att grundligt slipning källan. Lämna två tredjedelar av fat tomma som blandningen kommer att expandera under produktionen.
6.
Lägg jäst till din mosade blandningen. En eller två små paket med jäst lätt tillgänglig från någon affär kommer att vara tillräckligt för att starta jäsningen. Låt blandningen helt jäsa genom att lämna den i 10 dagar.
7.
Överför blandningen från din fat till din fortfarande. Följ riktlinjerna som kommer med din fortfarande för hur mycket material att börja med. Följ din fortfarande är medföljande riktning att destillera din etanol.
8.
Lägg vanlig bensin för att utnyttja den etanol som bränsle i din bil (eller har din bil motor omvandlas så att den går på ren etanol). Den vanligaste blandning av etanol och bensin kallas E85 och 85 procent etanol och 15 procent bensin.

Tips och varningar


  • När mäta din produktion ihåg att 100 liter av råmaterial kommer att producera cirka 10 liter etanol.
  • Se till att följa alla riktlinjer som kommer med instruktioner för hur du ställer in ändå. Rök aldrig i närheten av din etanolproduktion.
    
    Copyright © 2011 give2all.org