välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur att använda sig av grön städning teknik

Postad av : Jonathan Nyberg

Många människor och företag använda billiga reningsteknik och lättillgängliga ämnen för att behandla vatten, rena luft, och rena deras egendom, men kemikalierna i dessa ämnen inte bara skadar miljön, de kan också skada människor. Det finns flera användar-och miljövänliga rengöringsmedel tekniker som kan användas i stället för dessa giftiga städmaterial, såsom UV-ljus, elektrokinetiska sanering och bioremediering
1.
Green rengöring är en term som hänvisar till städning tekniker och produkter som använder sig av miljövänliga material och ämnen snarare än giftiga ingredienser. Vissa produkter avger flyktiga organiska föreningar, vilket kan orsaka irreparabla skador, andningsproblem, och hudinfektioner. Grön rengöring tekniker är ett mycket säkrare och hälsosammare sätt att behandla vatten, rena luft, och rena ett hem och landa.
2.
Solstrålar är naturligt desinfektionsmedel. Ultraviolett strålning från solen kan användas för att desinficera vatten och luft. UV-strålning är vanligt i behandling av avloppsvatten och används alltmer i dricksvatten. I själva verket finns det flera tillverkare som purifiers erbjuder vatten som använder UV-ljus. Denna rengöringsmetod är miljövänligare än att behandla vattnet med kemikalier. Nästan alla föroreningar i luften är kolbaserade föreningar. Dessa föreningar bryts ner när den utsätts för hög intensitet UV-ljus vid 240-280 nm.
3.
Sjukhusen har använt UV-teknik för år att sterilisera luften i sina anläggningar. Halo dammsugare använder också denna gröna reningsteknik för att döda bakterier, bakterier, mögel, damm kvalster ägg och ägg loppmarknader att gro djupt i mattan fibrer. Halo dammsugare suger upp smuts liksom alla andra vakuum, men till skillnad från andra modeller, de dödar mikroorganismer som E. coli och salmonella. Stället för att använda giftiga kemikalier som är skadliga för miljön och människor att sterilisera ytor, är en Halo dammsugare ett bra alternativ.
4.
Elektrokinetiska sanering är en grön teknik som används för att rengöra mark , särskilt för att återställa förorenade områden. Den del av jorden som har förorenats är utsatt för en låg spänning likström elektriskt fält. När elektroderna är laddade, joner och vatten rör sig mot elektroderna. Jonerna flöde genom ytterhöljet på elektroden, som innehåller vatten, där de sedan tas bort för behandling. Bioreaktorer och bioventing teknik är två former av biologisk rening som används för att sanera mark som har förorenats av bränsle.
5.
Oil Gone Lätt S-200 använder också bioremediering att hjälpa spilla bekämpa olja föroreningar både på land och i vatten. Denna miljövänliga produkt är mer lättillgängliga än bioreaktorer eller bioventing teknologi och är idealisk för hem och båtägare.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör en konkret båt flyta
    
    Copyright © 2011 give2all.org