välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur får man en virgo att älska dig

Postad av : Valon Istrefi

Vill du få en Virgo att bli kär i dig? . Här är hemligheten till att se till att mannen eller kvinnan i dina drömmar faller för dig

Du behöver:
Libra som du vill älska
. .


1.
Om du vill få en Virgo att älska dig, lära känna deras personlighet. Jungfrur är ofta perfektionister. Vissa är vad man kan kalla "kontroll freaks. " Spela in här. Låt dem vara planerare och försök aldrig överväldiga eller överraska dem. Låt dem kalla alla de bilder som de vill.
2.
Om du verkligen vill komma till hjärtat och kärleken till en Virgo, måste du ge dem lite beröm. Under denna mask av perfektionism ligger ett hjärta av osäkerhet. Ge dem beröm och låt dem veta att de är perfekta för dig.
3.
Håll relationen vid liv genom att komma in i "planering" en del av organisationen. Många Jungfrur njuta av att göra detaljerade planer. Till exempel, om du planerar att skaffa barn, överväga att ha er båda bli gravid på samma gång! Ok, det kommer inte att fungera om du inte är en lesbisk par. Fortfarande är dock uppskatta värdet av planering. Eftersom en del Jungfrur göra.

Tips och varningar


aldrig
  • generalisera. Alla Jungfrur är olika. Vissa är inte ens perfektionister!
    Previous:nothing
    Next:hur man hittar Bigfoot
    
    Copyright © 2011 give2all.org