välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en sats akut överlevnad för en campingtur

Postad av : Stefan Svensson

Camping är en stor familj verksamhet, men alltid en smart idé att ha med dig de delar som behövs för att överleva en nödsituation eller möjligheten att bli strandsatta eller förlorade. Du kan använda en gammal ryggsäck du ligger och skräpar. Nedan finns några viktiga saker du bör ha till hands

Du behöver:.
Vandringsskor
. Hjortkött.
Uthållighet.
Mörkerseende glasögon.
Bra digital videokamera.
Pepparspray.


1.
Naturligtvis för dem utomhus nödsituationer som är vanligast, bör du alltid ha med dig en första förbandslåda fylld med plåster, gasbinda, gummihandskar, wraps, och tejp. Jag skulle omfatta i första hjälpen barn någon medicin som du behöver, som en enkel smärtstillande såsom paracetamol, eller mediciner som kan gälla för en viss sjukdom som du har (som astma, halsbränna, högt blodtryck, etc).
2.
Glöm inte att packa en flaska gnugga alkohol, och en tub med anti-bakteriell (och eventuellt mot klåda) grädde. Detta är en viktig och enkel att använda desinfektionsmedel!
3.
Vatten. Du måste alltid ha extra vatten till hands. Vi tar ofta för givet, men vi kan inte leva utan det, och det skulle verkligen vara en av de största bekymmer när vilse i skogen. Du kan också köpa vattenrening droppar för att hålla i packningen med dig.
4.
Du bör ha någon typ av buller som gör det, exempelvis en visselpipa. Om det finns söka team letar efter dig detta kan vara till stor hjälp, eller om du har helt enkelt undrat bort från lägret och fått ont du kan signalen till din kollega campare tillbaka på den webbplats som du behöver hjälp, bara se till att alla vet vad visselpipan medel, och att ta det på allvar.
5.
ta något som gör att du kan starta en brand, helst en lättare. En tändsticksask kommer att fungera bra för så länge du är noga med att se att de inte blir våta, eller köpa vattentäta slag.
6.
Alltid har en vass kniv . Det finns många situationer där det kan vara bra att ha, från att skära material i strimlor, att dela upp något som du planerar att äta till middag.
7.
Veta vilken typ av klimat som du kommer att gå in på, och planera därefter. Om dess kallt, ta med extra varma kläder, regniga sätta en presenning, och om man ska någonstans varmt glöm inte solskydd.
8.
Packa en ficklampa. Chansen är detta kommer väl till hands.
9.
Det skulle inte skada att föra en sträng och en krok eller två. Detta sätt kan du alltid göra lite fiske om du behöver.
10.
Vissa akuta livsmedel. Se bara till att det inte är för ömtåliga!
11.
Med en kompass och karta kommer definitivt inte ont. Du kan få dem billigt och de kunde göra en stor skillnad.
12.
Ett signalsystem spegel som du kan använda för att signalera till flygplan eller helikopter för att låta dem veta var du är.

    Previous:nothing
    Next:hur man bygger en touch lampa
    
    Copyright © 2011 give2all.org