välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

alternativa bränslen för motorcyklar

Postad av : Jeanette Morales

Alternativa bränslen blir allt viktigare som världens oljeförsörjning fortsätter att torka upp, medan våra mängden bränsle konsumtionen fortsätter att öka. Några alternativ till olja har prövats, såsom etanol, men nackdelarna var ständigt blir större än fördelarna. Många människor börjar se till att ersätta bränsle med vätgasdrivna bränsleceller eller el på grund av elektrisk energi kan ske genom förnybara energikällor som vattenkraft, vindkraftverk och solfångare

Fördelar

Oljan tar slut förr eller senare, men vissa organisationer som försöker hindra människor från att inse att topp produktion har nåtts om att undvika reaktionära spekulation. Men innan resursen tar slut, kommer priset att gå upp om efterfrågan förblir densamma negativt påverkar någon ekonomin förlitar sig på det som en primär källa till bränsle. Motorcyklister kommer att hitta alternativa bränslen benefitical eftersom de inte kommer att få betala mer för bränsle sin cykel som oljepriset går upp. Plus, alternativa drivmedel är nästan alltid bättre för miljön än oljebaserade bränslen eftersom de inte släpper ut koldioxid. Istället kör de på el, som kan vara från kraftverk som drivs av vattenkraft eller solenergi eller vindkraft, eller de körs på vätebränsleceller, som släpper ut vatten som avfallsprodukt. Dessa faktorer gör att sökandet efter alternativa bränslen för motorcyklar till nytta.

Typer

Några av de olika typer av alternativa bränslen för motorcyklar inkluderar etanol, elektrisk energi och bränsleceller. Eftersom etanol har orsakat mest skada på miljön än det är värt, har uppmärksamheten vänd mot elektriska energikällor och väte bränsleceller.

Electric

elektrisk energi ett bra alternativ bränsle för motorcyklar eftersom det möjliggör både ekonomiska och miljömässiga välbefinnande. Eldrivna motorcyklar körs på ett batteri som kan laddas, vilket leder till ett mycket billigare bränsle lagförslag som inte är känsliga för ändrade nivåer av oljeproduktionen eller pris spekulation. Plus, elektriska motorcyklar är potentiellt bättre för miljön, särskilt som världen börjar att ersätta äldre kolkraftverk med vattenkraftverk, avancerad kärnkraftverk, vindkraftverk och solfångare. Motorcyklar kan vara begränsad när det gäller vad batterier de kan använda på grund av sin storlek.

Vätebränsleceller

Ett annat bra alternativ till traditionella motorcykel bränslen är användning av vätebränsleceller. Även om teknik och infrastrukturer i samband med vätgasdrivna bränsleceller fortfarande finslipas, väte bränsleceller är en av de renaste och mest förnybara bränslekällor att någon skulle kunna använda för sin motorcykel. Bränslecellen använder vätgas som bränsle, som blandas med syre från luften utanför och släpper vattnet som en avfallsprodukt.

Potentiella

Om renare och mer ekonomiskt intelligent källor av elektrisk energi, t. ex. solpaneler, vattenkraft , avancerad kärnkraft och vindkraft, utvidgas, och väte bränsleceller är utformade för att vara effektivare och billigare, då länderna troligen skulle kunna investera i stora infrastrukturprojekt förändringar att göra plats för tekniken på bränslemarknaden. Om nya former av motorcykel bränslen blir vanligare, kommer de att sänka mängden koldioxid i atmosfären, vilket skulle minska miljöskador. Ekonomier blir mindre sårbara för priser skift på en enda resurs som används för nästan alla transportbehov.

    Previous:nothing
    Next:hur man bygger en sand vattenfilter
    
    Copyright © 2011 give2all.org