välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör utsäde kristaller

Postad av : Valon Istrefi

Precis som en växt, utsäde är ett frö kristall en utgångspunkt för tillväxt. Med ett frö kristall du kan växa större kristaller. Liknande att plantera frön, som förlitar sig på en viss uppsättning miljöfaktorer att växa som solljus och vatten, utsäde kristaller kräver specifika förutsättningar för att utveckla

Du behöver:
Kemisk att kristallisera Destillerat waterMicrowave-safe glas mätning cupMicrowaveCoffee filterSaucer .


1.
Välj den typ av kristall du vill växa. Det finns en mängd av utsäde kristaller du kan göra med hjälp av olika recept. Vissa kemikalier att kristallisera omfatta ammoniumfosfat, alun, borax, kol, koppar sulfat, Epsom, lila krom alun, socker och bord saltkristaller. En mängd recept kan hittas på About. com. Kemi hemsida
2
Häll 1 /4 kopp destillerat vatten till din mikrovågsugn glas dosmått. . Värm vattnet tills den når sin kokpunkt.
3.
Häll din utkristalliseras kemiska i vattnet, och rör blandningen som din del löser sig. Fortsätt att lägga till din valda kemiska tills det tar stopp lösa och du börjar att hitta sediment på botten av mätglaset.
4.
Häll långsamt den kemiska och vatten lösningen genom ett kaffefilter, och låt er fat för att fylla med lösningen. Du vill bara den utspädda lösningen i fatet. Du vill inte fasta i fatet.
5.
Ställ din fat åt sidan och låt vätskan avdunsta. När vätskan förångas dina kristaller börjar ta form. När vätskan avdunstar helt, välja de bästa kristallerna som din säd kristaller.

Tips och varningar


  • Använd inte metall eller plast behållare när värme ditt vatten i en mikrovågsugn. Metall kommer att skapa gnistor. Plast kan innehålla kemikalier som kan påverka din säd kristaller.
    Previous:nothing
    Next:hur man får en myra drottning
    
    Copyright © 2011 give2all.org