välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

om alternativa värmekällor

Postad av : Annika Hultén

Med ökat fokus på miljöskydd och ekonomisk genomförbarhet, är ögon vänder på energiproblemet. För att lösa problemet, alla aspekter måste beaktas, och värme är en stor del av ekvationen. Eftersom uppvärmning svarar för så mycket av vårt dagliga energiförbrukning, användning av alternativa värmekällor t. ex. solpaneler, vindkraftverk och passiva solvärmesystem är avgörande

Fördelar

Fördelarna med att använda alternativa värmekällor kan inspirera människor att byta för en rad olika skäl. Först installera din egen förnybara energisystem är en engångsinvestering och gör att du kan avstå från att köpa värme från ett kraftbolag. I själva verket, på vissa platser kan du få betalt för extra energi du producerar som går till det lokala elnätet. En annan stor fördel är att de flesta alternativa värmekällor är bättre för miljön än vad elbolaget använder.

Typer

Några av de olika typer av alternativa värmekällor innehålla solpaneler, vindkraftverk och passiva solvärmesystem som du kan faktiskt installera på enskilda byggnader. Andra typer av alternativa värmekällor inkluderar vedeldning, naturgas och värmepumpar att hämta vatten genom marken, men dessa värmekällor är mer beroende av icke förnybara källor, mer skadliga för miljön och inte så effektiva som värmekällor.

Solar

Solpaneler är ett bra sätt att hjälpa till att bevara miljön samt att säkerställa att dina energikostnader inte tappa kontrollen. Ett stort hinder för solpaneler som alternativ värmekälla, är dock att kostnaden för att installera dem är kostsamt för den genomsnittlige konsumenten. Men många stater erbjuda incitament för invånare som vill investera i solenergi, så kontrollera din statens webbplats.

Wind

vindkraftverk är en utmärkt alternativ värmekälla och börjar växa upp över hela världen. Vindkraftverk är en mycket ren energikälla, och därför värme, och det är helt förnybar vilket innebär att de inte är sårbara för de typer av radikala pris förändringar som människor handskas med när de använder ändliga energikällor.

Passiv solvärme

Passiva solvärmesystem är ett utmärkt sätt att värma en enskild byggnad, t. ex. ett hem eller en kontorsbyggnad. Passiva solvärmesystem arbete med hjälp av energi från solen för att värma upp vatten som rinner genom rör av glas och sedan skicka detta vatten ner genom väggarna av byggnaden, i en reservoar under byggnad, och sedan tillbaka upp till taket, för att värmas upp. Efter den första installationen, gör denna typ av system uppvärmning betydligt billigare, plus det är mycket miljövänliga.

    Previous:nothing
    Next:märkningen de delar av ett teleskop
    
    Copyright © 2011 give2all.org