välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

aluminium återvinningsprocessen

Postad av : Jonathan Nyberg

typer av aluminium Recycled

De mest populära och praktiska typ av aluminium återvinns idag återfinns i läskburkar. Många stater erbjuder fem cent bidrag för varje kan vridas i, att ge människor incitament att återvinna. Aluminium från tonfisk burkar, burkar soppa och andra konserver kan också återvinnas genom ditt vanliga kvarter återvinningsprogram. Dessa poster återvinns på samma sätt som aluminiumburkar soda, men den enda skillnaden är hur de tas upp och skickas till en återvinningsanläggning

hur aluminium återvinns

aluminiumburkar har hämtats från återvinningscentraler och skickas till. en skrot bearbetning företag där de samlas i stora balar. Balarna skickas sedan till ett aluminiumföretag där dosorna hackade, krossade, skalade och brände tills de ser ut som små chips. Dessa marker skickas sedan in i en ugn där de smälts med nya, orörda aluminium och de två är melded tillsammans. Den nya aluminium hälls sedan ut i ark, och skär ned i ark 1/100-del av en tum tjocka. Den aluminium kyler då, och är lindad upp i stora rullar och skickas till kan beslutsfattare. Det kan beslutsfattare mögel sedan aluminium i läskburk former, och skicka iväg dem till soda beslutsfattare att flaskan deras dryck.

soppburkar, burkar tonfisk och andra konserver samlas in från din återvinningsanläggningar och genomgå samma process. Men de flesta av dessa varor som görs tillbaka till soppa, tonfisk och konserver, inte läskburkar. Denna speciella metall klipps i tjockare plåt och skickas till tillverkare i samma sätt.

Vad återvunnet aluminium blir till

återvunnet aluminium burkar görs till nya läskburkar som fylls på butikshyllorna inom ca 60 till 75 dagar. Den handläggningstid för att använda återvunnet aluminium burkar är mycket snabb, liksom handläggningstid för soppa och konserverad bra burkar. Återvunnet aluminium kan också göras i bildelar, flygplansdelar, köksredskap, båtar, datorer, kablar och cyklar. När aluminium rullas ut till ark, kan en tillverkare av en produkt begäran att plåten kapas till en viss tjocklek eller densitet. Detta sätt när återvunnet aluminium lämnar anläggningen, kan den tas till deras tillverkare och skär i den form som de behöver för sin produkt.

    
    Copyright ©2011