välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

varför är fossil av svampar sällsynt?

Postad av : Stefan Svensson

Fossil Svamp

Svamp är en klassificering av organismer som innehåller svamp, rost, Smuts, hårbollar, tryffel, murklor, mögel, jäst och andra mindre kända organismer. På grund av brist på överväldigande bevis inspelade av fossila svampar, är studiet av dessa fossil en låg prioritet. Det finns mycket lite som tyder på dessa typer av fossiler eftersom de tenderar att vara mikroskopisk, att identifiera det svårt. Mycket få stora svamp-organ, såsom svamp, har upptäckts och registrerats.

Svårigheter Identifiering

Fastställande av taxonomi av fossila svampar och dess utveckling är svårt eftersom mest svampens vegetativa staterna saknar vissa egenskaper som gör för noggranna avläsningar. Till exempel sexuellt tillstånd av de flesta svampar är små och kortlivade. De är också svåra att hitta. De kan expandera till klipporna efter klipporna har deponerats. Samtidigt moderna sporer, som finns i vatten och luft, är svåra att skilja från gamla fossiler.

Fossil Dating

Trots dessa svårigheter, vissa svampar fossil har upptäckts och registreras. Svampar anses vara närvarande under yngre Proterozoiska Era (900 till 570. 000. 000 år sedan). Några av de äldsta kända fossila svampar bevarats i bärnsten tillbaka 225 miljoner år.

    
    Copyright © 2011 give2all.org