välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

florida lera orm information

Postad av : Annika Hultén

De arter av lera orm som är bosatt i Florida har det vetenskapliga namnet på Farancia abacura-Östra lera ormen. Detta är den mest fogliga av de stora ormar lever Florida, enligt Florida Museum of Natural History. Den östra lera Ormen kommer inte bita dig om du plocka upp den, men ett annat av dess skyddande mekanismer ger upphov till en av de vildaste av gamla fruar sagor

Identification

Den östra lera orm kan vara i storleksordningen på 81 inches lång, sägs det i "National Audubon Society Field Guide till reptiler och amfibier. "Ormen har en glänsande blå till svart kropp täckt med rödaktig eller rosa staplarna i ett schackbräde arrangemang på magen. Ibland röda färgen sträcker sig längs sidorna av den östra lera ormen. Ögonen är små, vågen är jämna och svans har en liten men ofarlig ryggraden på slutet. Hanarna är oftast större än honorna är.

Geografi

Florida Keys är de enda områden i Florida som saknar närvaro av östra lera ormen. I delar av Florida Panhandle, östra leran ormen ofta raser med den västerländska versionen. Arten förekommer i andra stater, med leran ormen bebor delar av centrala Alabama, Georgia och norrut in i Virginia. Mud ormar bor också i Mississippi Valley så långt norrut som södra delar av Illinois. Ormarna lever vikar, våtmarker, trög floder och vattendrag, gränser sjöar och dammar, kärr och träsk.

Behavior

Den östra leran orm tillbringar det mesta av sin tid i vattnet, gömmer sig från vyn i borsten , vatten ogräs, gräs och andra skydd. De flesta vatten ormar ska sola sig på land, men leran ormen avstår från denna verksamhet, vilket gör det svårt art att hitta. Det vanligaste sättet människor kommer att se en lera orm i Florida är när ormen korsar vägen under en blöt och regnig kväll i somras.

Kost och reproduktion

Den gigantiska salamander är favorit byte av en östlig lera orm, en amfibie ormen fångar med hjälp av dess inre böjda tänder. De unga lera ormar kommer också att äta grodor, grodyngel och larvstadiet av salamandrar. Honorna söker upp sandig mark på sig att lägga sina ägg. Honorna lägger så många som 100 ägg, men oftast de kommer att producera 20 till 30, säger ormarna i Georgien och Syd-Carolina hemsida. Vid vissa tillfällen kommer honorna vaktar sina bon. När äggen kläcks, de unga på deras egna

Missuppfattningar

Leran ormen har en ryggrad i slutet av svansen att det kommer att försöka trycka i sina tillfångatagare vid hantering. Detta började den löjliga myten om att ormen hade en giftig svans. Myten vidare att leran ormen var faktiskt en "hoop orm" och kunna ta sin svans i munnen och rulla ned efter människor. När det blir tillräckligt nära, historien berättar, ormen släpper svansen och kastar sig på sitt mål som ett spjut, injicerar sitt dödliga gift i de fattiga individen. Den enda räddningen var att Hunker ner bakom ett träd och hoppas ormen fastnat själv i skogen. Floridians, saknar kuperad terräng, är inte särskilt bekant med denna fantastiska garn om denna ofarliga reptil.

    Previous:nothing
    Next:tjur orm kost
    
    Copyright © 2011 give2all.org