välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur hittar en fasan mat?

Postad av : Jan-Olof Stoor

en fasan's Diet

En fasan äter en kost bestående av gräs, ogräs, korn och insekter. De äter också majs och sojabönor. När det gäller grödor, fasaner äter bär, äpplen, havre, ärter och alfalfagroddar. Under större delen årstider, de sällan har svårt att hitta mat att äta på grund av mångfalden av deras kost.

En fasan's letade i resterna vanor i vinter

Vintern är den årstid då fasaner har svårast att hitta mat. Många fasaner i norra USA dör av exponering för snö eller från deras mat blir begravda i snö dock, fasaner har ett livligt luktsinne och kan hitta även knappa mängder av mat. Dessutom kan de använda sina fötter att gräva igenom över en foten av snö.

Fasanen kan också ge sig djupare in i skogen för att hitta föda, vilket innebär att riskera kontakt med rovdjur. På det hela taget kan fasan gå långa perioder utan mat, lever på fett de lagras från sommaren och hösten.

Mat Tomter och matare

Ofta kommer en fasan möter ett livsmedel tomt, som är ett litet område av växternas tillväxt innehållande frön och gräs. Mat tomter sätts i områden med skog av fasan jägare. En fasanen kommer att attraheras av ytan och aningslöst förhållningssätt handlingen, där det kommer vara lätt skjuten av en närliggande jägare.

Samma koncept fungerar med en fasan feeder. Denna matare innehåller skalade majs och placeras på marken i närheten av en fasan's habitat. En lång rektangulär struktur, fungerar den också som ett skydd för fasaner.

Viltvård organisationer också använda mat tomter och matare för att bevara den fasan befolkningen. Idag, ett ökande mängden mat tomter och matare uppstår för att kompensera för förstörelsen av fasan naturliga livsmiljöer.

    Previous:nothing
    Next:gör din egen glöd pinne
    
    Copyright © 2011 give2all.org