välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör ett fall museum display

Postad av : Magnus Ekblad

Är du ansvarig för ett museum och behöver mer skärm utrymme för platta föremål såsom kläder eller bilder? Den här artikeln går igenom steg-för-steg-instruktioner på att bygga en trälåda museum display 5 meter bred, 5 meter hög och 1 fot djupt med en hylla eller avdelare. Allt som behövs vid fullföljandet av denna uppgift är några snickeri verktyg, plywood, bets eller färg som du väljer, hårdvara och två färdigkapade glasdörrar med installerade lås

Du behöver:.
3/4-inch hög kvalitet, slät finish 8-gånger-4-fots plywood Måttband Cirkelsåg Sander bets eller färg som du väljer en 1/2-tums träskruvar ScrewdriverTwo färdigskurna bitar av glas med installerade lås.

Kapning Pieces för skärmen i mål


1.
Ta en plywoodskiva och mäta ut en kvadrat 5 meter med 5 meter. Klipp ut den med cirkelsåg. Detta är för baksidan av ditt museum monter.
2.
Mät upp två bitar som är 5 meter lång och 1 fot bred vardera. Klipp ut dessa till toppen och botten av fallet.
3.
Klipp ut två bitar som är 4 meter, 10 1 /2 inches lång och 1 fot bred vardera. Dessa bitar är på baksidan av ditt fall.
4.
Mät och klipp ut en bit 4 fötter, 10 1 /2 inches lång och 10 inches bred för mellersta hyllan eller avdelare. Du kanske vill använda denna pjäs horisontellt en hylla eller vertikalt som en avdelare för två separata avsnitt i ditt fall.
5.
Sand några ojämna kanter utanför skära bitar med slipmaskinen. Applicera bets eller färg du vill och låt torka.
6.
Gå till en lokal glas butik och har två stycken 1/4-tums tjockt glas skurna för de dörrar som är 4 meter, 10 inches lång och 2 meter, 5 1 /4 inches bred vardera. Har alla kanter jämnas och färdiga och två gångjärn fäst en av långsidorna av varje glas, cirka 3 inches inåt från kortsidorna. Dessutom har en låsmekanism installerad på motsatt sida av gångjärn för båda dörrarna antingen nära toppen eller botten av dörrarna. Få den typ av lås där båda dörrar kan låsas till varandra när de är stängda.

Montering av delar av din Museum vitrinskåp


1.
Samla topp, botten och två stycken sidan av ditt fall, och konstruera en kvadrat från dem. Lägg två 5-fot långa sektioner på marken med kortsidorna nedåt och placera bitar parallellt med varandra ca 5 meter ifrån varandra. Placera något kortare sidostycken i mellan topp och botten för att slutföra torget. Kör tre skruvar genom varje ände av övre och undre in i sidorna för att fästa dem tillsammans. Du har nu en 5-av-5 fots kvadrat som är 1 fot djupt.
2.
Lägg bakst på toppen av avsnittet just avslutat och bifoga det. Kör en skruv var 6 inches genom bakstycket hela vägen runt till sidorna.
3.
Vrid den avslutade delen över och välja om du vill att resten styck skall vara en hylla eller en avdelare. Skruva in den i målet vid den position du vill genom att köra tre skruvar genom den övre och nedre om du vill pjäsen vertikal eller genom sidorna om du vill det horisontella.
4.
Installera en dörr till det inre vänster och höger sida av ditt ärende genom att fästa gångjärnen ordentligt med nödvändig hårdvara.
5.
Stå ditt fall museum visa upp. Det är nu klar att användas.

tips och varningar


Var
  • försiktig när du använder elverktyg.
    Previous:nothing
    Next:hur man bygger en analog väderstation
    
    Copyright © 2011 give2all.org