välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en ballong flyga i en rak linje

Postad av : P-O Lennartsson

Alla älskar ballonger. Små barn mob killen som har ballonger varje gång de verkar honom. Det som fascinerar oss ännu mer antingen popping ballongerna eller obundet botten och låta dem flyga överallt. Men vad kan vara ännu mer intressant är att utröna om ballonger kan flyga iväg rakt

Du behöver:
Piece of konstruktion papper (färg inte är specifik) storpack av normalt slitage-formade ballonger
.   Par i scissorsTweezersTape.


1.
Ta en ballong och titta på pipen av ballongen. Den hårda delen om ballonger när de tar bort är att de är en ständigt föränderlig massa som har okontrollerade framdrivning och rörelse. Deras form är i ständig förändring, likaså gör ständigt pip ändra läge, vilket ger dem att slumpmässiga flygbanan.
2.
Klipp en remsa av konstruktion papper som är u00BD tum bred och 3 inches lång. Rulla ihop till ett rör. Gör det så strikt som möjligt. Sätt in den i pipen av ballongen och låt den rulla. När det helt fyller hålet, ta tag i mitten av spiralen och dra ner den till en kon.
3.
Tape konen helt. Använd så mycket tejp som det kommer att behöva göra konen ett stycke av tejp och papper. Lämna ett hål i botten av röret.
4.
Rulla läppen av ballongens pipen från toppen av den nu fast konen och blåser ballongen upp. När den är full, nypa ballongen högre upp och de flesta av de exponerade pipen. Rulla läppen av pipen på konan.
5.
Släpp hela ballongen med pip införas. Ballongen kommer fortfarande ändrar form, men kommer bara att avvika något från sin uppåtgående trend.

tips och varningar


  • När du sätter spole papper i ballongen, se till att det är lite av spolen sticker ut. Ballonger kan blåsas upp större än de flesta inser. För en illustration, anslut en ballong till en luftkompressor eller pump och blåser upp det tills det dyker. Om du sätter en liten vegetabilisk olja på insidan av ballongen kommer konen glida i bättreNär tejpning konen, tejp i cirklar för de starkaste kon
  • inte manuellt blåsa upp ballongen tills den dyker,. Detta kan orsaka ansikts-och ögonskador. Låt ballongen gå ut för att undvika skador på någon.
    Previous:nothing
    Next:hur man bygger en hemmagjord elmotor
    
    Copyright © 2011 give2all.org