välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man ansluter ett vindkraftverk till ett hem energi låda

Postad av : Stefan Svensson

För ett vindkraftverk för att ge förnybar energi till ditt hem, måste du ansluta den till en förnybar energi (RE) batteri, även kallad en låda hem energi. Det är inte möjligt att direkt utgång vindkraftverk energi. Vindkraftverket statorn spänning (12, 24 eller 48 volt) måste matcha batterispänningen. Det finns en standard process för att ansluta ett vindkraftverk till ett batteri

Du behöver:
12 -, 24-eller 48-volts batteryRectifierHeat sinkShutdown switchInput breakerWireController (valfritt, men rekommenderas)

. .
1.
Bolt likriktaren till en aluminium kylfläns. Om likriktaren inte är rätt ansluten till en kylfläns, kommer det att bränna ut nästan omedelbart. Kylflänsen ser också att likriktare kommer att märkströmmen. Användbar kylare kan räddas från gamla bilmotorer.
2.
Wire en avstängning växla mellan turbinen och likriktare. Välj en växel som kommer att korta alla inkommande faser och stoppa turbinblad snabbt. Använd avstängning knappen när höjning och sänkning av tornet för skydd i extrema vindar och torn eller ledningar problem. Använd tråd som är dimensionerat för den aktuella din vindkraftverk kommer att generera.
3.
Anslut ingången brytaren mellan likriktaren och batteriet banken. Detta är ett obligatoriskt kod steg. Ingången brytaren skall vara betydligt större än turbinen högsta möjliga ström. Otherpower. com rekommenderar en 50-amp säkring för en 48-volts maskin, 100 ampere för ett 24-volt, och 200 ampere till 12-volts maskin. Nu är du kör DC på två kablar direkt till batteriet banken.
4.
Anslut en styrenhet för att förhindra att spänningen i systemet från att klättra till nivåer som kan skada din utrustning. En 40-amp styrenhet för en 48-volts system och en 60-amp styrenhet för ett 24-volts elsystem är lämpliga. Controller för ett 12-volts system är knepiga. Om du vill använda en, bör du kontakta en elektriker.

Tips och varningar


  • Det finns en elektrisk fara för denna process. Det är klokt att kontakta en elektriker innan du börjar.
    Previous:nothing
    Next:hur man fångar en sand krabba
    
    Copyright © 2011 give2all.org