välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur man blir en amatörastronom

Postad av : Magnus Ekblad

Vem som helst kan titta upp mot himlen och hitta ett par igenkännbar stjärnor, men att veta namnen på stjärnbilderna och planeterna tar en riktig talang och kan vara en talang. Människor har fått jobb som amatör astronomer. Här är några tips som hjälper dig komma igång med denna hobby

Du behöver:.
Intresset för att lära mer om solsystemet och bortom
. .


1.
Få ett hem planetarium. Dessa vuxit upp leksaker är bra för konversation och inom familjen. Många har möjlighet att skina på alla ytor, inklusive taket. Pekare och manualer förklarar stjärnor faller med dem. Det finns även en del med rösten.
2.
Köpa ett teleskop och hitta flera böcker i ämnet astronomi. Försök att gå till ett planetarium och sedan använda din egen teleskop för att hitta några av de i närheten av stjärnorna som du lär dig om det.
3.
Kontrollera klasser som vanligen är mycket billiga och på gånger gratis på Hayden Planetarium om du är i New York eller din lokala museum och planetarium i din stad och stat. Du kan hitta ett certifieringsprogram.
4.
Denna artikel skrevs av MightyDreamer för eHow och kopiera skriven av författaren. Ingen användning av varan eller derivatinstrument skall utövas utan att det enda tillstånd av författaren.

    Previous:nothing
    Next:hur man kan locka fåglarna på gården
    
    Copyright © 2011 give2all.org