välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man njuta av våren billigt

Postad av : Magnus Ekblad

Våren är här! Blommorna blommar, solen skiner och fåglarna kvittrar . . . så vad gör du inomhus? Det finns många sätt att njuta av våren billigt, så kliva upp ur sängen och gå ut för att njuta av våren
1.
Njut av våren landskapet. Njut av blommor, träd och andra växter som visas i vårsäsongen. Om du har lust, ta bilder för att minnas den vackra utsikten som du har fastnat inne under vintern.
2.
Gå en promenad. Hitta en naturstig eller vandringsled i närheten av hemmet och ta en skön promenad. Du kommer att njuta av din dag, samt få lite motion i friska luften.
3.
Om du har barn, ta dem till en park. Ha kul på våren luften medan dina barn springa runt med en fantastisk tid. När allt barn behöver frisk luft efter att ha blivit instängda inne hela vintern.
4.
Ha en picknick. Oavsett om du har en picknick i en park eller i din egen bakgård, packa ihop lite mat och njuta av en måltid utomhus. Sätt upp ett lakan på marken och sätta upp en vacker picknick. En del av det roliga är att göra det roliga picknick utseende och attraktiv, så verkligen skapa en picknick. Inte bara ta en smörgås och en papper plattan-gör detta picnic en riktig en.
5.
Gå till en kaffehuset och sitta ute. För mindre än fem dollar, kan du beställa en kaffe och koppla av i timmar. Haffa en kompis och chatta i timmar i den svala vårluften.
6.
Utomhus äta frukost. Även om du bara äter en Dunkin Donuts frukost smörgås, sitta ute och njuta av det. Lite morgon luft kan göra en frukost betydligt roligare.
7.
Besök en lokal utomhus gemenskapens produktion. Oavsett om du ser en konsert, teater eller film i parken, har du möjlighet att dela en trevlig eftermiddag eller kväll med din familj. Plus behöver du inte resa långt.
8.
Delta i en välgörenhetsorganisation promenad. För en liten donation (eller ingen donation alls), kan du delta i en promenad för att stödja en välgörenhetsorganisation som du väljer. Du kommer att gå samman med andra som stöder en orsak som du gör, och du kommer att använda din dag på ett positivt sätt.
9.
Window handla på ett utomhus shopping center. Det finns ingen anledning att köpa något, men du kan njuta av promenader runt i butikerna och observera andra shoppare. Ofta är dessa köpcentra har bänkar, så du kan gå och sedan ta en paus och njuta i solen.
10.
Starta en trädgård. Plantera några blommor. Trädgårdsskötsel är ett bra sätt att spendera tid utomhus. Plus, om du planterar grönsaker kan du spara pengar på din månatliga livsmedelsbutiker räkningar i många år framöver.
11.
Värd för en kväll utomhus insamling. Vårkvällar är den rätta blandningen av kyligt och varmt att ha en rolig och trevlig händelse. Få några goda vänner tillsammans och njuta av den vackra vårkväll.
12.
Torka tvätten utomhus på en tvättlina. Det kan tyckas gammaldags, men det ska bli roligt att spendera tid utanför hänga upp tvätten. Du kommer att spendera tid i det fina vädret och spara pengar på dina energikostnader.
13.
Var kreativ! Köp en liten bakgård sandlåda för barnen att leka i. flyga drake. Göra något som du normalt skulle göra inne, men gör det utanför. Sitta ute och betala räkningar. Sitta ute och fika. Stretch och utomhus träning. Det finns massor av saker att göra utomhus på våren.
14.
Besök en djurpark eller andra djurrelaterade naturcentrum. Våren är en bra tid att lära barnen om djur medan vädret är vackert. Gå runt i den varma vårluften som dina barn springa runt njuter av djuren.

    
    Copyright © 2011 give2all.org