välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur ta reda på vad är namnen på stjärnorna som utgör Aries

Postad av : Charlotte Wannberg

Har du någonsin undrat vad är namnen på de stjärnor som utgör Väduren? Jag har verkligen. Denna guide delas stjärnorna Väduren i de viktigaste delarna av stjärnbilden och var på Väduren de kan hittas

Du behöver:. .
Tydliga fodral utan märkning
1 12-för-12-tums plåt av koppar blinka.
Tin snips.
Isolerad koppartråd.
Lödning pistol.
Sandpapper.
Silicon fogmassa.
Stor pipetten.
Dricksglas.
Två uppsättningar leder alligator klipp.
Elspis.
Bordssalt.
Micro-amperemeter.


1.
Den första delen vi ska titta på är den ljusstarkaste stjärnan i Väduren, "Hamal". På engelska är det översatt till "Lamb" och "Ram". Det gör upp den centrala delen av Väduren, och är # 1 på bilden ovan.
2.
Den andra delen av Aries [# 2] "Sharatan", också känd som "De två Signs". Det är också känt som den andra Ram horn, vilket innebär att det är ett horn från kärnan pjäs "Hamal" som beskrivs ovan. Sharatan är en vit dvärg stjärna som är över 40 ljusår från jorden.
3.
Nästa upp [3] knappen är stjärnan Mesarthim, eller "The Fat Ram". Det är längst ut på spetsen av stjärnbilden Väduren, även utanför Sharatan. Det är avståndet från jorden är en massiv 204 ljusår ifrån varandra, vilket innebär att det tar ljus 204 år att gå från stjärnan till jorden. I huvudsak ser vi en bild av stjärnan som redan under två århundraden gammal.
4.
Slutliga primära stjärnan vi diskuterar är # 4, Botein, eller " ; Little Belly ". Även känd som Delta Arietis, det är en K-typ orange jätte. Det är ungefär 168 ljusår härifrån och det är tretton gånger större i termer av en diameter än solen, verkligen en gigantisk objekt

tips och varningar


  • ihåg. : Väduren är bara synlig thenorthern halvklotet under slutet av vintern och början av våren
    Previous:nothing
    Next:hur man ska leva i en skåpbil
    
    Copyright © 2011 give2all.org