välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

rengöring ett mikroskop

Postad av : Charlotte Wannberg

Objektivdiameter Rengöring

För att rengöra din mikroskop är objektiv, doppa några linspapper i destillerat vatten och torka. Om linsen fortfarande inte kommer ren, försöka blanda 1 /2 kopp vatten med ett öga dropper full av hushållens ammoniak. Helt enkelt doppa linspapper i lösningen och torka. Linspapper är tillgängliga vid alla fotobutik. För bästa rengöring med cirkelrörelser från den inre delen till den yttre delen av objektivet när torka.

Okularlinsens Rengöring

Om smuts som du ser rör sig när du roterar din mikroskop's okular, då okularet är smutsig. För att rengöra den, helt enkelt andas på den tills du ser kondens och sedan torka det med objektivet papper. Om linsen fortfarande är smutsig, fukta linsen papper med tvättsprit och torka över linsen. Använd samma cirkelrörelse som i punkt 1 när avtorkning.

Rengöring Kropp mikroskopet

bort damm och smuts från plast eller metall bitar som utgör huvuddelen av mikroskop med fuktig trasa. Duken ska vara blöt med vatten eller med ett milt rengöringsmedel t. ex. Windex, 42C eller något annat rengöringsmedel av detta slag.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör bubblor glöd
    
    Copyright © 2011 give2all.org