välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en hissa

Postad av : P-O Lennartsson

Hur får tunga föremål upp till ett högt fönster eller tak utan hiss är en konstruktion eller flyttar problemet enkelt lösas med en av de äldsta av maskiner: remskivan-baserade hissa. Använda ställning och en kombination av remskivor och linor att multiplicera kraft, är denna typ av lyft bärbar, enkel att installera och enkelt att använda

Du behöver:. .
Handskar
Heavy Duty Basket.
Tågända.
1 Single remskiva.
1 Double remskiva.
Motvikt eller Anchor.


1.
Trä linan genom remskivor.
2.
Välj ett stöd och hänga den dubbla remskivan från den. Kom ihåg att detta stöd måste kunna bära vikten av det du försöker hissa.
3.
Haka enda trissan på korgen.
4.
Hitta en bra plats att stå så att du kan dra i repet fritt och dra i slak på repet.
5.
sakta och stadigt dra korgen och dess innehåll upp till lämplig höjd. Om du behöver lämna korgen tillfälligt där, binda repet till en motvikt eller en permanent ankare.

tips och varningar


  • Om du tänker hissa objekt till samma nivå du kommer att stå på samtidigt som du drar i repet, kommer stödet att behöva minst fem meter högre än så. Den motvikt eller ankare, precis som stöd bör kunna bära högsta vikt för något du tänker hissa.
  • Det är en god idé att planera med marginal för fel när det gäller att bära vikt . Lägg åtminstone 20 procent i din beräkning, så om du tror att din högsta vikt kommer att vara 100 pounds, gör det 120 när det gäller att välja ett stöd, rep, och motvikt eller ankare.
    Previous:nothing
    Next:hur man gör en enkel väderstation
    
    Copyright © 2011 give2all.org