välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man förstår ditt hjärtas önskan nummer i numerologi

Postad av : Stefan Svensson

Hjärtats lust, eller själ uppmana nummer, representerar vår djupa begär. Ett sätt att förstå hjärtats önskan i numerologi är att föreställa sig hur en förälder stödjer ett barn i deras drömmar, även om drömmen inte verkar praktiskt, som det barn som vill bli konstnär eller resa världen före college. Denna önskan är hjärtats lust. Vi kan också se det kanske i den typ av partner vi väljer i livet. Sammanfattningsvis är det de saker vi vill och värde
1.
Ta alla vokaler från ditt fullständiga födelsenamn. Varje vokal kommer att tilldelas ett motsvarande antal. Så börja med ditt förnamn, ta ut vokaler och skriva ner dem. Gör samma sak med ditt mellannamn eller namn, och sedan med ditt efternamn. .
2
Skriv ner följande antal under de vokalerna i ditt namn på dina papper a=1, e=5, i=9, O=6, U=3 . .
3
Placera en 5 under "W" och en 7 över "y" under dessa särskilda omständigheter: Om det inte finns några vokaler i en stavelse utom ett "Y" (t. ex. stavelsen "syn" i "synkronicitet") eller när "y" har en vokal innan det (som i "kan" eller "hej"), sedan anser att det är en vokal. Om "w" har en vokal som föregår det bildar ett vokalljud (som "tass" eller "lag"), då är det också behandlas som en vokal. .
4
Lägg ihop de nummer som tilldelats vokalerna i vart och ett av namnen individuellt, din första, mellersta och efternamn. Till exempel, om ditt namn är Steven, de två E: lägga till upp till 10. Om ditt mitt namn är David, som också ger upp till 10. Och om ditt efternamn är Robinson, har du 21.
5.
Lägg till numret på varje namn för sig själv så här. Använda vårt exempel innebär att Steven=10=1 + 0=1, David=10=1 + 0=1, och Robinson=21=2 + 1=3. Tillsätt var och en av dessa tre sista siffror tillsammans för att få ett slutligt siffra. Så för Steven David Robinson, är hans hjärtas önskan nummer 5 (1 + 1 + 3=5).
6.
Förbered för ett undantag du lägger till dessa siffror upp för att göra en en- siffrigt nummer mellan 1 och 9. Om din slutliga antalet är en 11, 22 eller 33, har du behärskar nummer för ditt hjärtas önskan nummer. Lägg ihop dem som du gjorde i föregående steg, men också låta dem som befälhavare nummer. Så nu har du två siffror själ uppmana: en 11 och en 2 när det gäller 1 + 1 eller 9 + 2, till exempel
7
Hitta ett diagram i en bok numerologi. . eller online för de nummer som hänför sig till hjärtas önskan nummer. När det gäller vår vän Steven, han ser upp 5 i sin numerologi guidebok och det säger att han gillar en hel del förändringar i hans liv. Han tycker det är en korrekt beskrivning, eftersom han gillar frihet och kan inte bunden till den banala. Han är också en framgångsrik entreprenör som gillar att resa. Oavsett ditt nummer kan vara, kan du leta upp dem och ta reda på vad den gamla traditionen av numerologi har att säga om dig och dina djupaste önskningar.

    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org