välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan förstå ditt öde nummer i numerologi

Postad av : P-O Lennartsson

Det öde nummer-även känd som uttrycket antalet-hittas genom att lägga till alla nummer av ditt fullständiga födelsenamn. Detta nummer i numerologi avslöjar ditt inre syfte, eller livsmål och riktning. Den representerar alla möjligheter, potential, talanger, liksom begränsningar du tog med dig in i detta liv
1.
Skriv ner alla bokstäverna i ditt fullständiga födelsenamn, inklusive ditt mellannamn. Varje bokstav i ditt namn kommer att tilldelas ett motsvarande antal
2
Matcha upp följande nummer med bokstäverna i ditt namn genom att noggrant skriva rätt siffra för varje bokstav över den:. . Ett=1, b=2, C=3, D=4, e=5, f=6, G=7, H=8, i=9, j=1, k=2, l=3, m=4 , n=5, 0=6, p=7, q=8, r=9
s=1, t=2, u=3, v=4, w=5, x=6, y=7 och z=8.
3.
märke till hur siffrorna upprepa ovan efter bokstaven "i. " Det beror på numerologi tvåsiffriga nummer (till exempel 10 eller 12) läggs ihop. Så 10 är 1 + 0=1, och 12 är 1 + 2=3. Titta på mönstret ovan noggrant och du kommer att förstå.
4.
Lägg fram alla nummer till varje namn för sig enligt ovan till en siffra. Ta sedan dessa tre nummer du har för det första, mellan-och efternamn och lägga till dessa nummer upp till ett siffran.
5.
Göra ett undantag för Master telefonnummer som 11, 22 och 33. Lämna dessa siffror tvåsiffrig. Så nu har du en sista nummer, och det är ditt öde nummer.
6.
Hitta en numerologi bok eller gå online för tolkningen av siffrorna som rör ditt öde nummer.
<. br> 7
Säg ditt uttryck nummer är 8, här är en numerolog oss ta: Du har stor styrka och ambition, och är en stark ledare. Du är mycket bra med pengar. Du kan dock vara lite stel och envis. För att uppnå större lycka, lära sig att dela hårddisken med den vardagliga, enkla glädjeämnen i livet.

tips och varningar


  • Som du leta efter referensmaterial att tolka ditt öde nummer i numerologi du kan komma över motstridiga uppgifter. Till exempel kan man kalla ett uttryck nummer ett nummer livsväg, eller ber dig lägga till upp fel nummer. Därför är det viktigt att använda numerologists och författare som har många års erfarenhet i numerologi. Försök att göra bakgrundskontroller på vem du bestämmer dig för att samråda. (Se "medel" för bra källor. )
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org