välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

användning av aluminium kristaller

Postad av : Ulf Friberg

Denna mångsidiga kristall används som ett hem åtgärda ingrediens för att läka olika former av krämpor. Den alun kristall säljs lätt på örter och naturliga hälsokostaffärer i sin kristall eller salt blockera staten samt i livsmedelsaffärer i ett pulverform. Kristallen medium kräver tvätt när den tas bort från sin originalförpackning. Även denna produkt är ett salt typ, är det inte att förtäras och måste hållas borta från barn.

Personlig Deodorant

Ofta la svett under en varm sommardag eller under en kraftig träna kommer att förändra antiperspirant färska doftande doft tillämpas på morgonen till kroppen lukt. Alun kristall är en typ av naturliga salt som innehåller anti-bakteriella egenskaper. Även om den inte hindrar svett, det hindrar oönskade kroppslukt. Alun kan orsaka irritation på nyrakad och känslig hud, så det är en god idé att rådgöra med din hudläkare eller läkare innan byte till den här produkten. Den alun kristall måste vara fuktiga innan ansökan och det bara kräver några försiktiga rörelser mot din underarm huden. Tvätta alun kristallen efter dess användning och placera den i en separat skål i badrummet.

Cankerskav

Ett munsår känd som en kräfta öm producerar ett öppet sår eller skador i munnen eller övre delen av halsen orsakar obehag och smärta. Enligt Home-remedies. com, tillämpa alun på en kräfta öm två gånger per dag hjälper till att lindra smärta och påskyndar läkning. Som ett alternativ, krossa alun kristall med hjälp av en mortel och stöt och badda en liten mängd av pulvret alun med en våt bomullstuss spets. Det är viktigt att rådgöra med en läkare eller tandläkare före applicering.

Betning med Alun

Mataffärer brukar bära aluminium i pulverform i kryddan avsnitt. Som konserveringsmedel används det i betning recept. Även om det är godkänt av FDA i USA, blir det giftiga gång intas i stora proportioner. Gurkor görs till skarpa pickles genom att blanda alun pulver, kalk vattenlösning och lämnar druva. Även om du kommer att blötlägga gurkor för 12 till 24 timmar, Andas inte alun pulver och kalkvatten lösning medan blandning. Gurkorna bli spröd medan du njuter och måste hanteras med omsorg under avlägsnandet. Se till att skölja av och njuta dem noga under kallt vatten i minst en timme, ta bort lösningen. Du måste upprepa sköljningen och blötläggning två till tre gånger tills överflödigt lösning är helt bort.

    Previous:nothing
    Next:effekterna av tjuren tistel
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org