välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du bygger dina egna fällor havskatt slat

Postad av : Jeanette Morales

En slat fälla är en typ av undervattens fält används fånga fisk. De flesta fällor i form av en rektangel med en sida som innehåller en konformad ingångshålet. Denna smarta konstruktion gör för fisk att komma in i fällan men hindrar dem från att hitta tillbaka ut. Det finns flera sätt att bygga slat fällor, här är en metod som har visat sig vara mycket effektivt

Du behöver:
Fem 12-tums-by-16-tums rektangulära ramar
. . En åtta-tums-by-12-tums rektangulär ram.
28 60-tums ribbor av ek.
Åtta 12-tums ribbor av ek.
10 24-tums ribbor av ek.
Ett gångjärn.


1.
Skapa din baffel (den koniska posten). Fäst med spik eller lim din 24-tums lister på insidan av en av de 12-tums-by-16-i rektangulära ramar, svindlande spjälorna runt ramen jämnt. Placera de åtta-tums-by-12-tums rektangulär ram på den motsatta sidan av dessa ribbor, så att ett hål som är stort nog för fisken som du försöker fånga att passera.
2.

Ta de fyra rektangulära ramar, inklusive den nu ansluten till din baffel, och placera dem på samma avstånd isär längs din 60-tums lister. Fäst 28 60 tum lister runt rutorna jämnt. Kontrollera att din baffel är den första bilden och pekar inåt i fällan.
3.
Ta de resterande ram och fäst de åtta 12-tums ribbor i ett rutmönster över hela bilden . Detta är slutet av fällan. Bifoga detta ram till fällan med gångjärnet. Detta gör att dina enkelt kan komma åt din fångst när när du drag fällan upp.

Tips och varningar


  • Justera avståndet för din lister innan limning eller spika dem permanent.
    Previous:nothing
    Next:star såg verktyg
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org