välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

star såg verktyg

Postad av : Ulf Friberg

Enligt Sky and Telescope, kratrarna på månen kan observeras med kikare, och en galax som är mer än 2 miljoner ljusår bort kan observeras med blotta ögat. Star blickar är en hobby att observera astronomiska funktioner på natthimlen, och komma igång är en enkel process. Att ha rätt verktyg till hands gör stjärna såg mycket enklare.

Kikare

Kikare kommer att erbjuda dig en bred syn i stället för ett teleskop är snäv syn, och de kan bli mycket enklare för en nybörjare att använda. Kikare behöver inte mycket justering eller information till användning, och även normala 7x eller 10x förstoring kikare kan visa dig mer av natthimlen än du kan se med blotta ögat. Kikare är också lätt att bära med sig och förvara.

Teloscope

En teleskop möjliggör en större inriktning och högre förstoring än en kikare, men det är också dyrare. När du köper ett teleskop, tänk att överföra och installationen. Teleskopet som du använder ska vara bekväma och praktiska för den typ av stjärnorna som du deltar i. När du köper ett teleskop, kom ihåg att ju större bländare, vilket är diametern på den optiska linsen eller spegeln, skarpare och ljusare bilden kommer att vara.

Sky Maps

Sky kartor kan du söka på olika stjärnor på natthimlen genom sin närhet till konstellationer. När du är bekant med de konstellationer kan du använda himlen kartor för att hitta mer obskyra stjärnor. Sky kartor berätta vad du tittar på, och de kan också användas för att planera en kvälls stjärnorna verksamhet.

Notebooks

Att hålla en anteckningsbok av dina observationer och typ av aktivitet du har sett kan vara ett bra sätt att spela in dina framsteg. Som du lära dig mer om stjärnorna, kan det vara bra att se hur långt du har kommit och vilka nya saker du har observerat.

    Previous:nothing
    Next:starta en mask gård
    utvalda artiklar
      
      Copyright © 2011 give2all.org