välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

egenskaper opalite

Postad av : Charlotte Wannberg

Opalite är en galen skapats i eller syntetisk sten gjorda av orena sorter av opal. Opalite, som också är känd som Tiffany sten, opalized fluorit och lila opal, finns i olika skimrande nyanser av lila, lavendel och vitt och kan ha olika färg virvlar, som gult och rosa, i den. Opalite används ofta i smycken, och det anses av många ha läkande och meditativt egenskaper.

Emotional Egenskaper

Opalite används för att hjälpa till att stabilisera humörsvängningar och främja avslappning. På grund av dessa egenskaper är det bra för bipolär personer och personer med sömnstörningar. Opalite används också för att förbättra emotionella styrka under perioder av stress, såsom övergångsperioder eller andra mycket upptagen, högt tryck skeden av livet. Eftersom opalite hjälper till att stabilisera humör, kan den användas för att lindra mindre depression och minska aggressivt beteende.

Kommunikativ Properties

Opalite förknippas med det tredje ögat chakrat och hjälper till att avlägsna blockeringar av chakran och meridianer. Detta gör opalite användbar för att förbättra alla nivåer av kommunikation, särskilt den andliga. Opalite hjälper i tolkningen av psykiska information samt bidra till att verbalisera inre känslor.

Helande egenskaper

Opalite är mest känd för sin allround läkande egenskaper. På toppen av sin känslomässiga och kommunikativa helande fördelar, opalite också kända för att öka sexlusten och öka sin sexuella erfarenheter. Det hjälper också rena blodet och njurarna och hjälper till att öka energi och övervinna trötthet.

Andra egenskaper

Opalite tros också vara bra till framgång för företag och affärsprojekt.

    
    Copyright © 2011 give2all.org