välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

uppfinning av telefonen för barn

Postad av : P-O Lennartsson

Telefonen säker har förändrats från sin ursprungliga uppfinningen utvecklas till mobiltelefoner vi känner idag. När teknologi för telefon upptäcktes, var det en fantastisk koncept som ingen hade övervägt. Uppfinnare bana väg för framtida upptäckter och uppfinningar som förändrar världen omkring oss. Telefonen var bara en intressant idé som skapats av någon som hade en vision

Du behöver:.
Carpenter myra bete
. Caulk.
Mint.
Tvål.
Vatten.
Aloe Vera.

Historia

Enligt Federal Communications Commission (FCC), Alexander Graham Bell anses vara uppfinnaren av telefonen. År 1876 experimenterade han med telegrafen, vilket var en form av kommunikation som användes på en tråd att skicka meddelanden genom en serie klick, eller Morse Code, över en sträcka. Bell var övertygad om att den mänskliga rösten kan överföras via kabeln.

Överväganden

Library of Congress konstaterar att andra människor experimenterade med begreppet i telefon, inklusive en italiensk invandrare vid namn Antonio Meucci tillsammans med Elisha Gray, som var professor vid Oberlin College. I juni 2002 U. S. Representanthuset antog en resolution erkänner Meucci bidrag till utvecklingen av telefonen. Det råkar vara så att både Bell och Gray ansökt om patent på skapandet av telefon på samma dag. Bell var först i tur, och så han var krediteras med uppfinningen av telefonen.

Betydelse

Bell utvecklade telefonen genom flera experiment som används elektricitet för att skicka ett röstmeddelande en enda telegraf tråd. Bell hade hjälp av sin assistent, Thomas A. Watson, som följs upp med många av Bells idéer. Den 2 juni 1875, var deras arbete framgångsrika när en av dem plockade ett rör i ett rum och de andra hörde ljudet komma över ledaren i ett annat rum.

Tidsplan

Enligt FCC, genom 1877 hade telefon blivit ett företag. Privata telefonledningar har installerats i företag och hem av rika människor. The Bell Telefon Co skapades. Det så småningom blev känd som AT T, som fortfarande existerar idag. Bell Telephone var den första organisationen att erbjuda optionsrätter i telefon.

Evolution

Idag telefoner är så små att de kan passa in i våra fickor och inte kräver sladdar till arbetet. Mobiltelefonen, eller mobiltelefon, har utvecklats från den ursprungliga telefon uppfanns av Bell. År 1973 skapade Dr Martin Cooper, fd chef för Motorola, den första bärbara telefonluren. Enligt FCC, var Cooper den första personen att ringa ett samtal på en mobiltelefon. År 1977 gick mobiltelefoner allmänheten och har utvecklats mycket under åren.

    
    Copyright © 2011 give2all.org