välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man tränar din drake

Postad av : Charlotte Wannberg

Träna din drake kan vara svårt även för de mest äventyrliga och ihållande, men med några viktiga tips och lite tur, kommer du kunna lägga dina rädslor bakom dig. Läs vidare för att upptäcka hur du tränar din drake . . .

Du behöver:.
Dragon
Läderhandskar.
En formidabel koppel.
Belöning Mat (kaniner, osv
).


1.
Börja med att skaffa en drake. Detta kan vara svårt.
2.
Förhoppningsvis din drake förvärvades ung, eftersom det är nästan omöjligt att träna en utvecklad eller fullvuxen drake. Med en baby drake, få det som används för att känna av din närvaro, låt den anpassa sig till din lukt, etc. Det är då din läderhandskar och koppel verkligen komma till hands.
3.

I grund och botten kommer du att följande i samma lokaler som falkenering, med lite mer risk. Använda läderhandskar och koppel (eller ens en huva om det behövs), starta en ritual med din drake av åtgärder motsvarande belöningar eller straff (återlämnade till hönshus). Om du behöver hjälp med denna metod, se "Hur du tränar en falk. "
4.
På kort tid kommer du att se en lojalitet utvecklas i din drake. Vårda denna lojalitet och uppmuntra det. Du kommer att vara mycket fästa vid varandra i slutet.

Tips och varningar


  • Kom ihåg, drakar har en förkärlek för skatten, så ha detta i schack så att det inte springa iväg med dig och din drake bli en tjuv.
    Previous:nothing
    Next:trädgård identifiering av fåglar
    
    Copyright © 2011 give2all.org