välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

den bästa diy ficklampan planer

Postad av : Charlotte Wannberg

Människor kan spela många spel med ficklampor, från ficklampa tag i tidigt på kvällen till hemlig agent spel. Undvik att bryta din akuta ficklampor och lär dina barn om kretsar och el på samma gång genom att göra dina egna ficklampor. Du behöver mycket få leveranser och dina barn kommer att älska att spela spel med något de gjort

Du behöver:. .
Termometer
Barometer.
Psykrometer.
Rektangulär bakning Pan.
Härskare.
Stoppur.

Rör

Hitta robust tub av något slag. Du kan använda ett papprör toalettpapper eller klippa en tub pappershandduk i hälften att göra två riktigt stora rör. Detta är särskilt användbart om du planerar att göra mer än en ficklampa. Med kartong kanske du vill linda in hela utsidan på ett lager eller två av maskeringstejp för att förstärka den. För denna typ av rör, behöver du även mer skrot kartong för att göra en bas för glödlampan.

Du kan också använda en läskburk som din slang, men detta material är bäst används av unga vuxna. Eftersom du behöver klippa kan bära läder arbetshandskar för att undvika skador på skärande verktyg eller vassa kanter metall. Använd ett par mycket vassa saxar för att göra ett litet hål i mitten av den böjda botten av burken genom att använda punkter och stick igenom metall och vrida sax för att vidga hålet. Poke ännu ett hål i kan nära böjen i toppen och noggrant arbete saxen i hålet så att du kan skära av toppen av burken. Slå in råa kanter i eltejp.

Glödlampor

Använd en tre-watts glödlampa för varje ficklampa. Du kan köpa ficklampa lökar på järnhandeln, men en liten, låg-watts glödlampa kommer att göra. Om du använder ett papprör, lim två remsor av papp tillsammans för att göra ett plustecken och skär ett hål där de rör tillräckligt stora för botten av glödlampan. Tejp eller lim på plustecknet till ena änden av papprör och montera lampan i hålet, säkra den med eltejp.

För en läskburk, se till att hålet i botten är tillräckligt stor att acceptera botten av glödlampan. Tryck försiktigt glödlampan i hålet och fäst den med eltejp

Power Source

Köp nya D-batterier för varje ficklampa. Se till att varje ficklampa får två batterier i samma ålder, kombinera ett nytt batteri tillsammans med ett gammalt batteri kan göra att de läcker eller exploderar. Gör ett batteri för varje ficklampa genom att lägga två batterier parallellt med varandra och köar varje lägenhet, negativa avslutas med en höjning positiv slut. Slå in batterier tillsammans med eltejp.

Församlingen

Finish ett papprör ficklampa genom att perforera en sida av röret med mässing brads ungefär en tum ifrån varandra. Slip öglan på ett gem till botten Brad. Klipp två stycken av tråd och band ändarna på båda. Wrap ena änden av varje kabel runt armarna av en brad inuti röret. Linda den andra änden av den översta kabeln runt basen av glödlampan. Tejpa slutet av den andra kabeln till den negativa terminalen i botten av batteriet. Slip batteriet i röret så att den positiva polen på topp nuddar botten av glödlampa. Stuff röret med papper för att hålla batteriet på plats. Använd gem för att ansluta brads och kompletta kretsen.

Sätt i batteriet i läsk kan röret så att den negativa polen på ett batteri är vidröra botten av glödlampan. Tejpa batteriet på plats med eltejp, vilket bottnar i exponerade batterier. Skala ändarna på en bit ståltråd och skrapa lite färg från utsidan av läsk kan med en sax. Tape ena änden av kabeln till denna plats och tryck den andra änden till den positiva batteripolen för att sluta kretsen.

Gör ditt ljus gå vidare i antingen ficklampa genom att rada ett papper kopp med folie och skär ett hål i botten. Skjut kopp över glödlampan och limma den på plats. Barn kan vara bra att måla och dekorera sina ficklampor, vilket är bra. Se till att du gör allt detta innan du börjar skära att undvika att få måla på din andra material.

    Previous:nothing
    Next:dinosaurie museer i Kalifornien
    
    Copyright © 2011 give2all.org