välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av provrör

Postad av : Jeanette Morales

Testa Rören används vid laboratorier och forskningsanläggningar. Vanligtvis gjorda av glas, de varierar i form och storlek beroende på deras avsedda ändamål. Provrör kan användas för att odla växter, insekter kläcks och prover butik. De tål uppvärmning och kylning, vilket gör dem idealiska för många vetenskapliga experiment.

Standard Test Tube

Den vanligaste stilen i provröret glaset eller Pyrex röret som mäter 18 x 150 mm (3 /4 x 6 inches ). Varje rör har kapacitet att hålla 25 ml (1 oz. ).

Erlenmeyerkolv

En Erlenmeyerkolven bredare i botten än i toppen. Namnet kommer från apoteket som uppfann den, Richard Erlenmeyerkolven. Konstruktionen gör det möjligt att värma upp vätskor snabbare. Det har vanligtvis mätningar märkt på sidan så vätskor hälls i kan lätt mätas.

Florence Flask

En Florens kolven liknar en Erlenmeyerkolv, utom den har en rund botten istället för en platt botten. Glödlampan formen är bättre för uppvärmning ett ämne snabbt.

mätglas

En mätcylinder åtgärder små mängder vätska. De är oftast gjorda av glas eller plast.

Thistle Tube

Enligt Thomasnet. com, tistel rören "tillåta kemister för att lägga till material via en semi-membran eller specialutformat propp . . . . Thistle rör är speciellt utformad för att passa in kompletterande proppar på Erlenmeyer och andra kolvar, så att nya material kan införas till andra kompositioner. "

mätkolv

En mätkolv åtgärder en viss volym. Standarden volymer som den innehåller är en liter eller en halv liter.

Bägare

En bägare fungerar som en mångsidig labb behållare. Det åtgärder, butiker, värmer, kyler eller innehar ämnen.

    Previous:nothing
    Next:Hur konvertera kubikcentimeter i inches
    
    Copyright © 2011 give2all.org