välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

presentidéer för Aquarius

Postad av : Jonathan Nyberg

Personer födda mellan januari 20 och 18 februari är födda under Vattumannens soltecken. Vattumannen är kända för att vara innovativa, oberoende, ideella och mycket intelligent. Hitta den perfekta presenten till din Vattumannens mor, syster, make eller bästa vän behöver inte vara svårt om du väljer en present som passar deras astral person.

Resa

Vattumannen har en naturlig nyfikenhet som kan nöjd med presenter som kretsar kring resor och äventyr. Ge din Vattumannens en ny resväska, en resedagbok, eller campingutrustning att låta honom att utforska naturen. Du kan också planera in en resa till ett exotiskt språk som erbjuds spänning och underhållning som kommer att hålla honom på tårna. Stanna närmare hem och behandla Vattumannens med åkande på en gammaldags enmotorigt plan eller en resa över ett känt landmärke med en tur i en luftballong.

Elektronik

Mest Vattumän är också älskar teknik och prylar. En MP3-spelare, Blu-ray-spelare, eller en ny TV är en stor gåva. En digital kamera, webbkamera eller digital ram skulle också vara bra val. Om du är osäker, skulle ett presentkort till en elektronikaffär ge henne frihet att välja vilken gadget hon skulle vilja.

Mat

Vattumän är finsmakare av mat och skulle uppskatta en gåva som handlar om måltidskunskap . Matlagningskurser i mottagarens favorit typ av kök är ett bra val för Vattumannen som älskar att tillbringa tid i köket. Gourmet choklad, vin, en frukt i månaden klubb, eller en ostbricka är också bra val. Behandla din Vattumannens till en natt på stan på sin favoritrestaurang eller laga en fantastisk måltid för alla hans favorit livsmedel i bekvämligheten av ditt eget hem.

Spel

Vattumannen gillar att utmana och ge dem ett brädspel eller ett hasardspel skulle vara en perfekt present att tillfredsställa sina konkurrensbegränsande karaktär. En Vattumannens som också är en älskare av teknik skulle få ett nytt dataspel. En gammaldags älskare av bräd-och kortspel kan njuta av ett nytt däck eller kort eller en ny upplaga av Scrabble, Monopol, eller ledtråd.

    
    Copyright © 2011 give2all.org