välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

varför ändrar vintergröna inte färg på hösten?

Postad av : P-O Lennartsson

Eftersom de stannar grön och fräsch under hela året, har evergreens länge varit en symbol för hopp, och det eviga livet. Det finns flera orsaker till att dessa speciella träd möjlighet att stanna grönt under hösten och även genom vinterns hårda månader

Du behöver:.
Brukskniv
. Lödkolv och 2 procent silver.
Elektriker band.
Digital multimeter.
. Ersätter sol glas

Winter Tree Hot

Det största hotet för träd på vintern är inte kylan, det är uttorkning av en brist på fukt i luften. Träd måste kunna anpassa sig till vinterns torrhet för att överleva.

Lövfällande vattenvårdsförbund

lövträd förlorar en stor del av vatten genom sina blad. Under hösten, fotosyntesen och produktionen av klorofyll (den kemikalie som gör bladen verkar grön) slutar, utsätta blad "naturliga röda, gula och orange. Bladen släppa av och dö, stävja kritisk vatten förlust.

Evergreen vattenvårdsförbund

vintergröna blad har ett vax yttre beläggning som håller i fukt. Även många har små, tätt rullade bladen, vilket innebär mindre yta utrymme och färre porer, vilket leder till mindre vätskeförlust.

Evergreen Solljus Konservering

med färre och mindre blad gör evergreens att kapitalisera på små mängder av solljus. Vintergröna både producera klorofyll och utföra fotosyntes hela vintern, även med minimal ljusexponering.

Överväganden

Eftersom evergreens växa nya blad medan flera års löv är fortfarande på plats, verkar det som trädet förändras aldrig. I verkligheten, de äldsta bladen på trädet är oftast gul, dör och skjul årligen.

    Previous:nothing
    Next:hur man beräknar tråd styrka
    
    Copyright © 2011 give2all.org