välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är ett skal flaska?

Postad av : Jonathan Nyberg

En form av provrör, skal injektionsflaskor har många praktiska användning i hemmet eller laboratoriet. Den sömlösa glasrör har blivit fixturer inom läkemedels-, kosmetika, och forskning industrier

Använder

I hemmet kan skal injektionsflaskor användas för att organisera och lagra småsaker, torra varor, eller kryddor. Men skal injektionsflaskor är oftast används i laboratorier för att hålla kemikalier, prover och annat material. De kan spela viktig roll i urvalet analys, särskilt inom området för virologi.

Typer

Shell flaskor finns i en mängd storlekar och kan ha antingen plan eller rundad botten. De kan vara antingen klara eller gula till färgen, och vissa kan även ha raka sidor och väggar för etiketter.

Fördelar

Shell injektionsflaskor kan användas för att analysera prover viral snabbare och mer ekonomiskt än standard vävnadskulturer. Skalet injektionsflaska används för att hålla ett provexemplar som odlas på en monolager. Injektionsflaskan införs därefter i en centrifug för att påskynda hela processen.

Funktioner

Shell injektionsflaskor kan utformas för att antingen använda korkar eller plast proppar, beroende på rörets innehåll och avsedda användning.

Fakta Mest skal Injektionsflaskorna är tillverkade av borsilikatglas, som består av kvarts och boroxid. Borosilikatglas är extremt resistenta mot termisk chock.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör citronella rökelse
    
    Copyright © 2011 give2all.org