välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man vissla med ett ekollon

Postad av : Stefan Svensson

Du kommer faktiskt att lära sig att vissla med bara toppen av ekollon. Detta är lite av en värdelös talang, men det ge dig ett steg närmare att vara en renässansmänniska av slag. Och jag antar att det skulle kunna komma till hjälp om du någonsin vilse i skogen

Du behöver:. . .
Ekollon topp


1
Hitta en bra ekollon toppen. Det är en som är torr men inte spröda, utan sprickor. Det bör vara relativt rent också, att det kommer nära ditt ansikte, efter alla
2
Håll ekollon toppen i båda händerna med tummarna och pekfingrarna: Touch tummen knogar tillsammans och justera. . den nedre halvan av tummarna. Tummarna från knogen upp bör göra ett "V" mot den öppna sidan av ekollon toppen. Förutom detta lilla triangeln i öppna rymden, bör den öppna delen av ekollon topp täckas av tummarna. Stöd baksidan av toppen med din böjda pekfingrar.
3.
Blås i den triangel av rymden som skapas av tummarna. Forma dina läppar med din övre läppen lite över din underläpp och blåser nästan som du skulle till en flöjt. Inte forma dina läppar som en visselpipa. Din underläpp bör röra tummen knogar.
4.
Du bör kunna producera en gäll visslande ljud. Om det inte fungerar, kontrollera tummarna tillräckligt täcker resten av öppningen och försöka forma dina läppar annorlunda.

Tips och varningar


  • Acorn toppar i olika storlekar och djup kommer att producera olika tonlägen
    
    Copyright ©2011