välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Definitionen av relä självhållning

Postad av : Jonathan Nyberg

Ett relä är en elektromekanisk enhet som använder en styrspänning att driva en övergång till antingen öppna en anslutning eller nära en. Elektrisk och elektronisk utrustning reläer använda för en mängd olika åtgärder

Grundläggande reläfunktion

Ansöka spolen får spänning av ett relä drar ner en spak som driver en eller flera växlar. Ta bort spänningen återgår reläet till sitt ursprungliga läge.

Låsande Reläer

I en låsning relä med tillämpning spolen får spänning driver relät, men ta bort spänningen inte återlämna det till den ursprungliga positionen. Spolen inte längre behöver ström för att hålla anslutningen aktiv.

Unlatching

När en låsning relä fungerar, det stannar i den positionen tills en andra åtgärd krafter tillbaka. En mekanisk återställning eller annan drift av reläet släpper spärrarna det.

Single Coil Låsande

I en singlecoil självhållning relä, passerar strömmen i en riktning genom spolen fungerar och lås den. Att vända den nuvarande flödet i motsatt riktning släpper spärrarna reläet.

Dubbel spole Låsande

En dubbel spole låsning relä har två rullar. Energizing en slinga drar byta till låst läge. Energizing den andra spolen drar växlar tillbaka till den ursprungliga positionen.

    Previous:nothing
    Next:kolets roll som energikälla
    
    Copyright © 2011 give2all.org