välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

elektrifierade salt vattenrening

Postad av : Charlotte Wannberg

Elektrifierade saltvatten kan användas för att rengöra pooler eller att skapa och rengöringsmedel. I bassänger, är en elektrisk ström går genom saltet dra en klor som snabbt rengör vattnet innan det upplöses i mindre irriterande partiklar. När du skapar rengöringsmedel, är en liknande process som används som binder salt joner till vanligt vatten. Detta kallas elektrolys vatten och säljs under varumärket Electrocide

Skapande

elektrolysör enheten krediteras med att göra denna elektrolys vattnet är en enkel anordning som består av tre separata kammare. I mitten kammaren en saltvatten lösning är placerad, medan det på ömse sidor kammare vanligt kranvatten kanaliseras. Ett batteri är anslutet till enheten skapar en ljus elektriska fält till enheten, med en negativ laddning på ena sidan och en positiv laddning på den andra sidan. Detta orsakar allt salt molekyler i centrum lösningen sakta att lösa.

De tre vatten fack är delat av en membran. Som salt molekyler separat, dela upp de i positiva och negativa joner. Jonerna attraheras av deras motpoler som inrättats av elektriska laddningen och gå över till andra avdelningar, där de band till vanligt kranvatten. Resultatet är att den ena sidan blir en natriumhydroxidlösning som kan användas som ett kraftfullt avfettningsmedel, och den andra sidan blir hypoklorsyra, som kan användas som desinfektionsmedel stark nog att förstöra stammar av salmonella.

Ansökan

elektrolys vatten lösningar har använts i Japan och Ryssland i flera år, men processen har endast nyligen godkänts av FDA, EPA och USDA för tillverkning och användning i USA. Det marknadsförs som ett grönt alternativ till befintliga rengöringsmedel. Inga giftiga kemikalier används, så att rengöringen skapade agenter säkrare för anställda och kunder. Detta innebär också att det inte finns något behov av att köpa eller fartyg en av de giftiga kemikalier som används för andra kemikalier, eftersom vatten och salt-baserad lösning kan skapas på bara några cent per gallon. Den primära svårigheten är att sälja och använda produkter inom en viss tid -. De joniserade tillståndet i vattnet varar bara så länge och snabbt bryts isär, vilket innebär att konsumenterna skulle behöva köpa och använda hyllan-baserade produkter mycket snabbt

I poolen-reningsprocessen, är den primära risken att saltbaserade purifiers som använder elektrolys är vanligtvis inte lika effektiva som vanliga klor. Dessutom måste vattnet ha en viss nivå av salt i den-lätt, men tillräckligt för att orsaka frätskador på rör och pumpar i poolen över tiden, vilket kräver kostsamma byten.

    Previous:nothing
    Next:Så lägger en fladdermus hus
    
    Copyright © 2011 give2all.org