välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan bota en buffel skalle

Postad av : Camilla Näslund

Botar någon buffel skalle är processen att ta bort kött från skallen och sedan blekning det. Människor betraktar buffel skallar som en symbol för Great Plains. För att amerikanska indianer, dödskallar dessa skildras den stora makt bison. Numera njuter dekorera sina hem med dödskallar. Rengöring och blekning en buffel skalle är inte en svår process, men det tar lite tid att göra det på rätt sätt

Du behöver:.
Buffalo skalle
. Sked.
Liten vass kniv.
40% lösning av väteperoxid.
gummihandskar.
ögonskydd.

inledande förberedelser


1.
Förbered skallen genom att skrapa ut så mycket kött som du kan med en sked och en liten kniv. Kom ihåg att skrapa märgen ur horn. Du måste ta bort hjärnan och senor.
2.
Lämna benet utanför för ett par veckor på sommaren. Det tar inte lång tid innan insektslarver kommer att flytta in och plocka det rent åt dig. Efter denna process kommer du att ha en skalle helt fri från kött.
3.
Tvätta skallen grundligt med varmt vatten för att avlägsna alla insekter organ. Fortsätt sprutar tills du har rengöras helt skallen. Låt det torka i solen i ett par dagar.

Bleach skallen


1.
Sänk i skallen i en bassäng full av en 40% lösning av väteperoxid.
2.
Blötlägg skallen i 12 timmar.
3.
Ta bort skallen och låt den torka i solen för flera dagar.

Sätt tänderna och lösa ben


1.
Inspektera bassängen för tänder och ben. Du hittar några av dem. Räkna ut sitt ursprungliga plats på skallen.
2.
Applicera trälim på den lösa ben och tänder.
3.
Plats tänder där de tillhör, hålla dem ordentligt tills limmet torkar.

tips och varningar


  • trä av hög kvalitet lim av hovar och horn kommer att fungera bra för återmonterar skelett och tänder . Använd inte super lim.
  • Många människor gillar att använda blekmedel för att bleka benet, men blekmedel kommer att orsaka flagning över tiden. En peroxid lösning bleker utan fjällning.
  • försiktig när du använder en 40% lösning av väteperoxid, som är en frätande vätska. Använd gummihandskar för att skydda händerna och ögonskydd.
    Previous:nothing
    Next:Vad gör en hertz åtgärd?
    
    Copyright © 2011 give2all.org