välkommen www.give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Fakta om den jamaicanska frukt bat

Postad av : Charlotte Wannberg

Den jamaicanska frukt (eller frukt-ätande) bat, även känd som den mexikanska frukt bat, är medlem av familjen av Nya Världen löv-nosed fladdermöss. Det är hemma i Mexiko, Central Amerika, Sydamerika, Karibien och Florida Keys

Utseende

jamaicanska flyghundar allmänhet är ljusbrun eller grå till färgen, med silver höjdpunkter. Deras ansikten har fyra olika ränder, är deras öron mycket spetsiga, och de har ingen extern svansar.

storlek och livslängd

I genomsnitt Jamaican flyghundar kommer att växa till en längd av tre inches, med en sexton tum spännvidd. Deras genomsnittliga maximala vikt är 1 till 1,7 gram och har en livslängd på cirka 7 till 10 år

Habitat

jamaicanska flyghundar lever främst i regnskogar, skrubba (torr) skogar, och lövskogar. -skogar där träden tappar sina blad varje år. De är också kända för att bo i grottor och i den mörka områden av övergivna byggnader.

Diet

Förutom saft av frukt med mjuka inre massa som mango, avokado och fikon, Jamaican flyghundar konsumerar också pollen, nektar, små insekter och blommor delar. I själva verket Jamaican flyghundar är ansvariga för pollinerande ett stort antal blommande växter i de områden där de äter.

Reproduktion

En enda manliga jamaicansk frukt bat samlar ett harem med upp till 25 honor. Två häckningsperioden i allmänhet inträffar varje år, med dräktighet varar ungefär fyra månader. Varje kvinna kommer att producera en avkomma. Kommer dock att hon ibland har tvillingar

ovanliga fakta

En aspekt av den jamaicanska frukt BAT är att den har en behaglig lukt jämförs ofta med parfymerad tvål. Dessutom är jamaicansk flyghundar vara utmärkta "tältmakare" och är kända för att skapa vila områden för sig själva genom att bita och forma löv i tält-formade kapslingar.

Previous:nothing
Next:hur man avgör grundvatten

Copyright © 2011 give2all.org