välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Honduras vita bat livsmiljö

Postad av : Valon Istrefi

Honduras vita BAT (Ectophylla alba) är en liten fladdermus och en av endast ett fåtal arter som gör ett tält för skydd. Heliconia blad i tropiska regnskogar ge dessa tillfälliga hem

Geografi

norra Nicaragua, Honduras östra, västra Panama och östra Costa Rica ge låglänta regnskogar att den honduranska vita fladdermusen lever.

Shelter

Heliconias har stora blad med en stor center förgäves. Bat tuggar denna fåfänga som gör att bladen att vika nedåt, vilket ger ett tält form under de bat. Detta tält kan hysa en enda fladdermus eller flera, och oftast används bara för en natt.

Hot

Medan honduranska vita fladdermöss har naturliga predatorer, inbegripet ormar och opossum, det största hotet mot deras överlevnad är förstörelsen av deras naturliga miljö. regnskogen

Mat

De flesta fladdermöss har ett dåligt rykte som "Blood Suckers," den honduranska vita fladdermusen äter vegetation och frukt och utgör inget hot för människor.

Beskrivning

honduranska vita fladdermöss har vit päls som är fluffigt. Deras näsa och öron är gula, dock. Detta gör dem till en vit arter i stället för albinos.

    Previous:nothing
    Next:beskrivning av Saccharomyces svampar
    
    Copyright © 2011 give2all.org