välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man undervisar barn om naturen

Postad av : Jeanette Morales

Naturen finns överallt omkring oss och lära ett barn om naturen kan vara så enkelt som att utforska din egen bakgård eller spendera en dag på en naturstig. Lära ett barn om naturen kan vara en rolig och lärorik erfarenhet för alla

Du behöver:. .
En trevlig varm dag
Observerbara plats.


1.
Se väderprognos och välja en solig dag för din naturupplevelse. Insekter och djur har en tendens att flytta runt mer när vädret är varmt och soligt.
2.
Välj ett område du och ditt barn vill utforska. Har ditt barn få involverad i att utforska vad man kan hitta i en vald miljö, även om det är i din egen bakgård. Lära ett barn om naturen kan också inkludera att lära sig om växter, vädret och landskap.
3.
Gå till det markerade området du har valt att utforska. Direkt ditt barn till ett område som kan vara bebodda, till exempel en buske, ett träd, marken eller mot himlen.
4.
Leta efter insekter som fjärilar, gräshoppor, myror , skalbaggar och spindlar. Titta i träden för fåglar eller ekorrar eller leta efter andra däggdjur som kan finnas i området. Har ditt barn ta notis om vädret eller landskapet, och märker hur vädret kan verkställer omgivningen.
5.
Be ditt barn att identifiera några av de saker som de har observerat . Hur många insekter eller djur arter kan de identifiera? Kan de identifiera några av de arter som de forskade? Finns det några arter som de aldrig har sett förut? Vilken typ av växter och blommor finns i området? Varför är dessa saker viktiga för området?
6.
Återvända till området i framtiden om möjligt att iaktta eventuella förändringar som har skett sedan ditt senaste besök. Lär ditt barn om naturen kan vara en lärorik erfarenhet för anyyone, och barn kan lära sig hur de också kan vara en del av att hjälpa till att skydda och bevara den naturliga miljöer som omger oss alla.

Tips och Varningar


  • stör inte eller störa den naturliga miljön.
  • Stick aldrig in handen i ett hål eller utrymme som du inte kan se vad som finns inuti.
  • tillvägagångssätt Aldrig några vilda djur, oavsett hur söt den ser ut.
    
    Copyright © 2011 give2all.org