välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Var olika typer av svampar växer?

Postad av : Ulf Friberg

Människan har födosök för svamp genom historien. Även Ötzi den "Iceman", en 5000-årig mänskliga exemplar finns i glaciärer i Europa, bar svamp i en påse på hans kropp när han dog. De flesta svampar är relativt lätt för en skicklig hack för att särskilja, men experter är eniga om att när det gäller svamp födosök, är det klokt att följa axiomet ". När du är osäker kasta ut den"

Du behöver:
Blad eller blommor (stjälkar kvar).
Glycerin.
Vatten.
Pan eller engångstallrikar skum.
Rocks.

murklor

Förutom öken och södra kustområdena, den mycket eftertraktade murklor växer i de flesta av USA. Murklor föredrar livsmiljöer som är döda eller döende almar, gamla äppelodlingar, gamla ask, poppel och ibland även barrskog. De stora sjöarna i Mellanvästern är en grogrund för murklor födosök.

Shiitake

shiitake, en delikatess och viktiga läkemedel svamp, är hemma i östasiatiska skogar. Shiitakes föredrar sval, för att torka fuktiga och dåliga ljusförhållanden. Jakten på shiitakesvamp på arter av träd som hör till Fagaceae familjen.

Kantareller

En annan populär delikatess bland svamp älskare, leta efter kantareller i liknande miljöer med murklor. En skillnad är att de är funna i gräs eller löv, och aldrig växer på döda träd.

Tryffel

Tryffel växer i Europa, Asien, Nordafrika och Nordamerika. Eftersom fruktkroppar av tryffel svamp växer under jord, är hundar eller grisar som ofta används för att hjälpa till tryffel jakt. Leta efter tryffel i livsmiljöer i samband med Douglas granar.

Expert Insight

Aldrig äta en svamp som du inte känner. Även om en studie som publicerades i november 2000 frågan om Västra Journal of Medicine visade att de flesta svamp förgiftningar inträffade hos barn under 6 år som intagit svamp av misstag, vara säker på vad du äter när födosök för svamp.

    Previous:nothing
    Next:hur bambu kläder tillverkas
    
    Copyright © 2011 give2all.org