välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan bevara blommor och blad

Postad av : Magnus Ekblad

Blommor eller färgglada blad kan vara något att njuta av för att skapa hantverk, eller titta på i många år framöver. Flera metoder visa hur man kan bevara antingen blad eller blommor, men det bästa sättet att bevara både är med glycerin. Lär dig att bevara blommor eller blad, som inte kommer att torka ut, och att du kan beundra under en ganska lång tid

Du behöver:. .
Blad eller blommor (stjälkar kvar)
Glycerin.
Vatten.
Pan eller engångstallrikar skum.
Rocks.


1.
Klipp ditt blad eller blommor, sedan inspektera dem så att de inte är skadade av väder och insekter. Håll stjälkar fäst så att växterna absorberar glycerin. Blad eller blommor med frostskador kommer inte att fungera bra för att bevara.
2.
Blanda en del glycerin för att två delar vatten. Glycerin kan köpas hos din lokala apotek under en relativt billigt pris. Gör om en kopp av glycerin och vatten. Häll över lösningen i en kastrull, eller i botten av en disponibel skum tallrik.
3.
Placera blad eller blommor i stekpannan eller plattan, se till att de är helt begravda i den lösning. Placera ett tungt föremål på varje blad eller blomma (stenar, eller ens brevpressar fungera alldeles utmärkt). Håll blad eller blommor nedsänkt i lösningen i minst 2 till 6 dagar. Ta försiktigt bort blad eller blommor från lösningen efter denna tid, och torka dem med en pappershandduk. Den blad eller blommor nu ska vara mjuk och bevaras.

Tips och varningar


  • Om du använder höstlöv, sedan gula blad fungerar bäst för att hålla sin färg .
  • Glycerin bidrar till att bibehålla mjukhet av blommor eller blad. Glycerin bevarade blommor eller blad kan bli mörkare. Kom ihåg detta när du väljer vilka du vill använda.
  • Färska blommor är alltid det bästa att använda under den blomman konserveringsprocessen.
    Previous:nothing
    Next:hur motion sensing belysningen fungerar
    
    Copyright © 2011 give2all.org