välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Definitionen av svart turmalin

Postad av : P-O Lennartsson

Svart turmalin är också känd som schorl. Denna ädelsten mineral är en medlem av turmalin familj av kristaller, som inkluderar rosa, vattenmelon, blått, rött och grönt. Svart turmalin har en lång historia av att användas både som en helande sten samt en skyddande kristall

Beskrivning

Svart turmalin är den svarta sorten av en grupp av kristaller består av natrium järn aluminium borosilikat hydroxid-oxid. Förekomst av järn ger kristallens svart färg.

Historia

Ordet turmalin kommer från den singalesiska ordet "turmeli," som betyder "blandad". Ett passande namn, eftersom turmaliner komma i en sådan mängd olika färger. Schorl, eller svart turmalin, kommer från en gammal tysk brytning sikt. Svart turmalin användes så långt tillbaka som de gamla romarna, som använde stenen till att främja vilsam sömn.

Helande egenskaper

I layouter chakra healing, är svart turmalin placeras mellan fötterna till marken den person som balanserar chakran. Det används också för att lindra artrit, hjärtsjukdomar och halsont.

Metafysiska Properties

Svart turmalin absorberar negativ energi och är en användbar sten för detta ändamål. När som på din person, svart turmalin sägs lindra stress orsakad av osäkerhet eller ångest. Det kan också användas för att öka psykiska talanger

hemma eller på jobbet

Eftersom svart turmalin är en piezoelektrisk sten, när det är gnuggas eller uppvärmd, kommer det att ge bort en elektrisk laddning i båda ändar-en positiv, den andra negativ. Därför är svart turmalin ovärderlig kring datorer och annan elektronik, eftersom det kommer att absorbera negativ energi från elektromagnetiska fält.

    Previous:nothing
    Next:hur ett atomur fungerar
    
    Copyright © 2011 give2all.org