välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vad är säkerhet speglar gjorda med?

Postad av : Charlotte Wannberg

Även känd som observation speglar, säkerhet speglar verkar vara en vanlig spegel på ena sidan, men tillåta granskning genom den andra sidan

Coatings och Glas

Säkerhet speglar är gjorda mycket som vanliga speglar. De innebär en beläggning på ena sidan av glaset, vanligtvis en silver beläggning (som en vanlig spegel), eller någon typ av akryl-beläggning. Glaset är vanligt glas eller akryl.

Mirropane

Pilkington Företaget, som tillverkar glas till bilindustrin och kommersiellt bruk, tillverkar sina Mirropane säkerhet speglar med pyrolytiskt deponerats i silver.

Polyester och akryl

Andra beläggningar inkluderar tonade polyester och akryl filmer deponeras på glaset, filmen får vara mörkt eller blank metall. Bilrutan och kommersiell färgtoner fönster är tillverkade av mycket av samma material

täthet

densitet hos beläggningen låter ljuset passera. Om du skulle stå en säkerhet spegel upp mitt i ett ljust rum, du kunde se igenom det, men svagt.

Belysning

Det är mindre magi för att det material än att använda spegeln. Observatören sida måste vara mörkare än det utrymme som observeras, det är därför som observatörer i en polis line-up är i ett mörkt rum, medan de misstänkta står i starkt ljus.

    
    Copyright © 2011 give2all.org