välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man hittar hajens tänder på stranden

Postad av : Magnus Ekblad

En resa till stranden kan vara en spännande upplevelse. Med inget annat än tid på dina händer, varför inte prova denna njutbara stranden senaste tiden

Du behöver:. .
En tränad ögon
Kattlika reflexer.
En liten behållare.


1.
Det första du behöver göra är att hitta ett bra avsnitt av stranden. Du söker ett område där tidvattnet sköljer små snäckor och andra marina material till strandlinjen. Det bästa är att hitta ett område som ger en mild mängd material. För mycket material gör det svårt att upptäcka hajens tänder.
2.
Vad du söker är svart trekantiga tänder. De finns i alla former och storlekar. Börja med att gå på stranden där hav möter sanden.
3.
Som vågor tvätta försiktigt och tillbaka, hålla ett skarpt öga öppna efter den svarta trekantiga tänder. Shark's tänder tenderar att tvätta bort med varje våg.
4.
När du märker ett svart tand tvätt tillbaka till havet, snabbt ta en näve full med sand i hopp om att ta tag i tanden. Sakta öppnar din hand och ta tag i tanden.
5.
Placera din tand i din behållare och hålla om sökning.

tips och varningar


  • Det är svårt att fånga en haj tand som det är i rörelse. Prova att leta efter områden längs kusten där fickorna på havet skräp har lösts. Du kommer antagligen att hitta hajens tänder i dessa fickor.
  • bara försöka samla tänder som hajar har förlorat. Försöker samla tänder från en levande haj kan vara farligt för din hälsa.
    Previous:nothing
    Next:Hur man sköter om dermestid skalbaggar
    
    Copyright © 2011 give2all.org