välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

räv befolkningen i Colorado klippiga bergen

Postad av : P-O Lennartsson

Colorado är hem för fyra separata arter av rävar. Den röda räv, grå räv, kit räv och Swift Fox finns alla i detta tillstånd, men inte alla bor i Rocky Mountain delen av Colorado

Geografi

Den röda räven kallar mycket av Colorado hem med undantag för södra delarna av Östra slätten i staten. Den grå räv bor på den östra sluttningarna vid foten i den sydöstra delen av staten och på lägre höjder i västra sluttningarna av Colorado Rockies.

Överväganden

Det finns fler röda rävar än någon annan typ i hela staten och i Klippiga bergen. De grå räv är inte särskilt gott om inom dess räckvidd, i enlighet med Colorado Division of Wildlife hemsida

Storlek

Både rött och grått rävar har en kull av valpar varje år. Storleken av en genomsnittlig kull är fyra. Det tar sex till åtta veckor för barn att gestate inom modern.

Diet

Den röda och grå räv konsumera varelser som kaniner, smågnagare och fåglar, som förekommer rikligt i Rocky Mountain regionen Colorado.

Kit och Swift

Satsen Fox är på Colorado utrotningshotade listan medan Swift Fox är en art av oro, vilket det inte är gott i antal i hela staten.

Habitat

Den röda rävar som lever i bergen i Colorado bo i närheten av vatten längs kanterna av skogarna och jaga i subalpina åkrar och ängar.

    Previous:nothing
    Next:natrium metasilicate faktablad
    
    Copyright © 2011 give2all.org