välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

fysiska egenskaper tvättbjörnar

Postad av : Annika Hultén

tvättbjörn, den officiella statliga däggdjur med Tennessee, trivs i nästan hela den nordamerikanska kontinenten. Tvättbjörnar är mycket anpassningsbara, de kan leva i olika klimat och förhållanden och äter nästan vad som helst för att överleva även andra små djur och växter, samt mänskliga sopor. Trots de olika tvättbjörnar variera något i utseende, det finns tre huvudsakliga fysiska egenskaper nordamerikanska tvättbjörnar aktie.

Storlek och anatomi

Äldre tvättbjörn, som väger mellan 12 och 30 pounds, är i allmänhet mellan 2 till 3 meter lång från nos till svans. Ungefär 40 procent av deras kroppslängd utgörs av de långa, yviga svansar.



Tvättbjörnar är inte symmetriskt proportionerade, deras bakben är större än deras frambenen. Detta arrangemang ger tvättbjörnar en böjd-över ser när de är på alla fyra och ett märkligt gångstil när de rör sig.

Coloring

nordamerikanska tvättbjörnar har päls som är främst svart, vitt och grått. Tvättbjörnar hemma i östra delen av USA är i allmänhet mörkare än sina släktingar i väst.



En av deras mest kända fysiska egenskaper är den svarta masken som täcker sina ögon och kinder. Deras ringmärkts svansar, som vanligtvis uppvisar mellan fyra och 10 ringar av svarta päls, är en annan noteras egenskap.

Fingerfärdig framben

Även om många människor tror att tvättbjörnar har stå i motsättning tummar, liknande människor eller primater, det är inte sant. Medan deras tummar är inte stå i motsättning, alla fem fingrar på sina framben är extremt händig. Detta gör att tvättbjörnar att förstå, bända och plocka upp föremål mycket lätt.

    Previous:nothing
    Next:PVC-plast fysiska egenskaper
    
    Copyright © 2011 give2all.org