välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur bomb månen

Postad av : Jeanette Morales

NASA nyligen "bombade" månen. Du kanske har hört detta. De skickade två bitar av en rymdfarkost regnade ner på de försvarslösa månen (seriöst, vad gjorde månen någonsin göra för oss?) För att se om vatten finns under ytan nära en av polerna. På så sätt kan vi kolonisera månen (i ett eller två år) kan vi inte bara koppla in ismaskiner i våra frysar, men också att upprätta biltvättar och ta hand om golfbanor. Du kan gissa att "bomba" månen är en ganska dyr och opraktisk DIY utövande (om inte din Billy Bob Thornton och kan bygga en raket i ditt garage). Det finns dock relativt billigt och praktiskt alternativ som gör att du kan . . .

Du behöver:
En biljett till Mobile, Alabama
 för nyårsafton.
En kärlek av Andy Williams.
En klippa, eller något liknande.
Byxor.


1.
Få bombat med en måne paj på nyårsafton i Mobile, Alabama, festprissar titta på när en 12-meter höga belysta och mekaniska månen paj hissas och nådde sin höjdpunkt på 200 meter vid midnatt. Under 2008 beställde staden också upp världens största ätliga måne paj för att markera det nya året. Den vägde 55 u00A3. och innehöll 45. 000 kalorier. Imbibers som utvecklat Munchies behövde inte leta länge för tillfredsställelse.
2.
Hävda att du har varit på månen ett "Moon Rock" som presenterades för premiärminister Nederländerna av Apollo 11 astronauterna strax efter den första månlandningen var nyligen bestämt sig för att vara något annat än förstenade trä. Så, bara ta några små, hårt föremål som är praktiskt (en bit träkol kommer att göra) och säga till dina vänner, "Hej, titta på denna Moon Rock fick jag tag, hm, på jakt efter månen stenar på månen. "
3.
Vet mycket om Moon River skrevs av Johnny Mercer och Henry Mancini, mina vänner blåbär, och sjungs av Audrey Hepburn i Frukost på Tiffany's. Det blev Andy Williams 'ledmotiv 1961, och på The Simpsons, var det en gång visade att Nelson Muntz, mobbaren, var en stor Williams fan som gick till Branson, Missouri, för att se Williams utföra och sänktes till tårar av sången. Den låten är så allmänt känt att det ofta är van vid minnestester
4
Moon Någon -. . Någon Det handlar om lika billigt och enkelt som det blir. Välj en mål, droppe Trou, visa dem din rumpa. Det är en klassiker som aldrig blir gammal
5
Läs Goodnight Moon igen -. . Eller För första gången Margaret Wise Brown's legendariska barnbok kommer fortfarande varm i hjärtat av ett barn eller barnbarn du läsa upp det för, och även din.

    
    Copyright © 2011 give2all.org