välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vilka är de främsta källorna till förorening av vatten?

Postad av : Stefan Svensson

Gemenskaperna och städer över hela USA är stora bovarna av vattenförorening. De flesta av avloppsvatten från daglig användning i toaletter och tvättmaskiner pumpas under jord. En del av detta vatten hålls inom vattensystemet, men mycket av det försvinner i marken och underjordiska vattendrag. De främsta källorna till förorening av vatten kan variera från dagligen produkter till material som behövs för företagen och företag att verka

Industri

Industriella föroreningar är också en stor källa till förorening av vatten. Företag och företag som behandlar skadliga kemikalier och produkter låter ofta det förorenade vattnet rinner tillbaka i floder och bäckar. Ett mycket skadligt exempel är kärnkraftverk som pumpar utstrålade vatten i sjöar och floder i närheten av anläggningar.

Fast avfall

En fortsatt användning av fast avfall såsom papper och plast är en av de mest skadliga tillägg till vatten försörjning. Avloppsreningsverk är inte skapat för att hantera den mängd av dessa produkter släpps ut i vattensystemet.

Rengöringsprodukter

Rengöringsmedel och hushållskemikalier växer i fara för den amerikanska vattensystemet. Dessa kommer från tvätt-maskiner och dumpas i avloppet. Läkemedel är också farligt. Enligt Associated Press, är nästan 40 procent av vattnet i Amerika förorenat.

Highways

Sanering systemen på motorvägar är också en viktig källa till vattenföroreningar. Regn faller på motorvägarna och rengör olje-och bilavgaser från trottoaren och spolar dem i vattensystemet.

Farms

Gårdar i hela landet också är skadliga för vattenförsörjningen. Bekämpningsmedel och föreningar gödningsmedel liksom hormoner och antibiotika för djur naturligt flöde i marken.

    
    Copyright © 2011 give2all.org