välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en fågelmatare smörgås

Postad av : Stefan Svensson

Fågelbord är trevliga ett trevligt sätt att hjälpa vårda naturen och göra en hemmagjord mataren ett bra projekt och lärdom för ett barn. Detta mataren är något original. Alla gör en tallkotte feeder, men hur många gör en fågelbordet smörgås

Du behöver:?.
Två baby lock mat burk
borr.
skruv och mutter kombination.
sträng.
donut eller bröd.
jordnötssmör.
fågelfrö (tillval).


1.
Borra ett hål genom varje burkar barnmat för att passa bult igenom. Locken blir toppen och botten av smörgås.
2.
Tryck bulten genom en av burkarna barnmat. Placera donut på bulten. Om du använder bröd, sprida jordnötssmör på brödskivorna och pressa dem på bulten.
3.
Lägg upp barnmatsburk. Fäst muttern på bulten så att "sandwich" inte faller isär. Knyt snöret på bulten, precis under muttern.
4.
Om du vill lägga till fågelfrö, strö frön på jordnöt-smörade brödet. Om du använder donut, smörblandning jordnötter över den exponerade delen av munk, sedan strö med fågelfrö.
5.
Knyt snöret till ett träd utanför, och titta på fåglarna när de kommer till fest! Se upp för ekorrar,! De älskar denna matare samt

tips och varningar


  • gammalt bröd och munkar fungerar bäst eftersom de är lättast att arbeta med </. li>
  • Var beredd stökigt fingrarna! Ibland måste muttern kan vara svårt att få på bulten på grund av "jordnöt smörig" fingrar!
  • Om inga djur springa iväg med mataren (gruvan alltid verkar vara stulna av ekorrar), kan de tas isär och fyllas på med mer bröd eller munkar.
    
    Copyright © 2011 give2all.org