välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan bli av carpender myror

Postad av : Magnus Ekblad

Carpenter myror är en art av myra känd för sin förmåga att skada träet. Carpenter myror kommer inte att äta och smälta trä på de sätt som en termit kommer men kan tugga hål i trä. Myrorna gör detta för att ett bo, som de kommer att försöka förstora genom att tugga trä upp. Carpenter myror är oönskade skadedjur som kan skada träet i ett hem tills de har blivit av. Att bara sprutar myror med bekämpningsmedel, trots att det dödar enskilda myror, inte kommer att lösa problemet
1.
Eliminera sätt för snickare myror att få tillgång till ditt hem. Seal sprickor som du hittar i ditt hem stiftelse. Täta dina fönster och dörrar så inga myror kan komma in.
2.
Åtgärda eventuella läckande kranar och rör som kan ge fukt som snickare myror dras till. Carpenter myror kommer att bygga sitt hus bredvid trä som blivit fuktiga. Reparation läckande hängrännor, tak, diskmaskiner, tvättmaskiner och kontrollera alla fönster som kan ha en luftkonditionering i dem för vatten som får komma från den enheten.
3.
Ta bort eventuella gamla trä eller vedstaplar bort från ditt hus. Carpenter myror ofta söka upp skogen som detta eftersom det kan ha ett högt innehåll av fukt och fukt. Ruttnande staket och däck i närheten av ett hus kommer också att vara attraktivt för en timmerman myra.
4.
Använd ant bete för att döda hela kolonin snickare myror. Anställ bete som "Advance Carpenter Ant Granular bete. " För bästa resultat bör du titta utanför huset för att se var snickare myror är aktiva och placera en liten hög med bete där för arbetarna att föra tillbaka i hemmet till boet där andra myror äter den och dör.

5.
Plats inomhus myra beten på platser där barn och husdjur inte kommer att utsättas för det. Lägg den på vinden, innanför murarna via eluttagen under mattor och i hörn utom räckhåll köksluckor.

    
    Copyright © 2011 give2all.org